Події

Жителя Житомирської області викрили у зберіганні понад 300 набоїв різного калібру: йому загрожує ув’язнення

10 April 2023, 16:05

Поліцейські викрили жителя Бердичівського району у незаконному зберіганні боєприпасів.

Про це 10 квітня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Бердичівського районного відділу поліції.

«8 квітня правоохоронці провели санкціонований обшук у будинку 39-річного жителя Ружинської громади. В оперативників були відомості про причетність чоловіка до незаконних оборудок з наркотиками. Однак у результаті слідчих дій у підсобному приміщенні поліцейські виявили понад 300 набоїв різного калібру. Боєприпаси вилучили та направили на експертне дослідження. Правова кваліфікація події - ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Поліцейські з’ясовують походження набоїв та мету, з якою чоловік їх зберігав. Усі слідчі дії проводяться під керівництвом Бердичівської окружної прокуратури», - йдеться в повідомленні.

Відповідно до чинного законодавства чоловікові може загрожувати позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Нагадаємо, у середині березня 2023 року правоохоронці провели у домоволодінні 22-річного юнака санкціонований обшук, під час якого і вилучили вогнепальну зброю, якою він хизувався в соцмережах, йому загрожує ув’язнення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зброя набої 
Матеріали по темі