Новини компаній

Мережа магазинів EVA — лідер ринку, який займає майже 80% в сегменті національних мереж формату дрогері

11 April 2023, 11:30

У 2022 році мережа магазинів EVA відсвяткувала свою 20 річницю створення. За цей період мережа перетворилась на лідера ринку з 1100 магазинів по всій Україні, власним інтернет-магазином, а також понад 700 точками видачі онлайн-замовлень. Саме 20 років успішної роботи, злагоджена команда та грамотна політика керівництва допомогли мережі не просто пережити надскладний рік повномасштабної війни, а й продовжувати розвиватись і зберегти провідні позиції на ринку.

Секрети успіху

Плануючи покупки товарів для дому, косметику чи парфумерію, покупці найчастіше шукають саме промокод Єва. Сьогодні компанія, створена ще у 2002 році, має мільйони шанувальників по всій Україні саме внаслідок поєднання офлайн та онлайн форматів роботи.

Нова стратегія розвитку компанії передбачає більшу увагу розвитку саме інтернет-магазину EVA.ua. Хоча онлайн-формат і сьогодні доволі добре працює. Покупці обирають онлайн-замовлення через зручність маркетплейсу, більшу кількість товарів зі зниженими цінами, постійне оновлення актуальних промокодів, постійні розпродажі та безкоштовну доставку. Для постійних покупців діє програма лояльності.

Лінія магазинів EVA за 20 років пройшла шлях від одного магазина у Дніпрі до 1100 магазинів по всій Україні. Мережа стала лідером у своєму сегменті, оскільки постійно розвивалась, навіть в умовах різких валютних коливань, пандемічних обмежень через епідемію Covid-19 та повномасштабної війни. Успіх бізнесу став можливий завдяки таким складовим:

  • постійне розширення, відкриття нових торгових точок;
  • розширення асортименту - пошук нових торгових марок та товарів, виходячи з оптимального співвідношення ціни та якості. Сьогодні особливу увагу приділяють косметиці та іншим товарам українського виробництва;
  • розвиток онлайн-платформи;
  • автоматизація великої частини робочих процесів;
  • покращення сервісу, відвідування торгових точок “таємними покупцями”;
  • орієнтація маркетингової політики на акції, промокоди, бонусну програму.

Мережі вдається швидко підлаштовуватись під нові запити покупців, зміни трендів, реагувати на нові виклики. Компанія весь час працює над інноваціями, команда часто відвідує різнопланові міжнародні виставки та привозить в Україну найкращі світові досягнення. Фіскальні реєстратори, промислові монітори, термінали збору даних, LED-екрани, ергономічні стійки, сканери штрих-кодів - далеко не повний перелік впровадженого.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Єва" магазин магазин косметики  
Матеріали по темі