Суспільство

Благодійний фонд BGV разом з ФК «Полісся» передали розвідникам 13 дронів

27 April 2023, 18:50

ФК «Полісся» та Благодійний фонд BGV передали 13 квадрокоптерів розвідникам Житомирщини. Дрони – це очі наших воїнів, тому вони надважливі на війні.

«Сьогодні ми передаємо, те що найбільше необхідне на фронті, – це «Mavic 3». Думаю, всі знають, для чого вони і яку роль виконують. Сподіваюся, що ця невелика благодійна допомога нашим захисникам хоча б трохи, хоч на один день, наблизить нашу перемогу», – говорить директорка Благодійного фонду BGV Поліна Алдошина.


Гроші на таку допомогу збирали під час турніру BGV Winter Cup 2023. Футболісти переконані, що сьогодні кожен має допомагати армії тим, чим може і благодійний турнір тому приклад.

«Всі наші хлопці дуже раді, що ми можемо внести частку, щоб ми були трохи ближче до нашої перемоги», – сказав капітан команди Владислав Огіря.

На підтримку розвідників фонд отримав 60 тисяч гривень пожертв від вболівальників. Чималу суму коштів задонатили естонські друзі. А після завершення благодійного турніру президент ФК «Полісся» та засновник фонду BGV Геннадій Буткевич подвоїв зібрану суму.

«Нам вдалося залучити 1,4 млн грн. Насправді найменша сума, яку надавали, – це 5 грн, це офіційно є на нашому рахунку. Найбільша сума, яку ми отримали від власника естонського футбольного клубу «Левадія», він надав 15 тисяч євро. Власник нашого футбольного клубу «Полісся» всі ці гроші, які ми змогли отримати від приватних осіб, іншого футбольного клубу, зробив ще вдвічі більшими. Тому ми отримали 1,4 млн загальну суму», – каже директорка Благодійного фонду BGV Поліна Алдошина.

За словами військових, дрони допомагатимуть якісно виконувати завдання з захисту країни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Полісся" ФК футбол дрон BGV  
Матеріали по темі