Новини компаній

Брендова комп’ютерна техніка з Європи

2 May 2023, 14:39

Якщо ви плануєте оновити свій домашній комп’ютер, ноутбук, монітор чи може вам треба забезпечити офіс потужною технікою — зверніть увагу на брендову техніку з Європи з гарантією в Україні.

Мова йде про комп’ютерну техніку, яка була на балансі компаній в Європі і США та оформлена в лізинг. Договори лізинга оформлюють не більше ніж на два-три роки, а потім переукладають на нові. Попередню техніку списують і виставляють на продаж. А вже спеціалізовані компанії, такі як EUROPC https://europc.ua/ua/, викуповують та імпортують техніку до України.

За 2-3 роки, поки техніка експлуатувалася в європейських офісах ії технічна складова не встигла застаріти чи стати «морально» застарілою, а навпаки — потужна начинка дає змогу моделям залишатись актуальними та повністю готовими до вирішення покладених задач.

Обов’язкова діагностика техніки перед виставленням на продаж

Фахівці компанії ЄвроПК проводять комплексну діагностику пристроїв як тільки вона з’являється на складах компанії в Україні перед тим як виставити її на продаж.

Наприклад для комп’ютерів здійснюється наступна перевірка:

  • відсутність зовнішніх пошкоджень або дефектів в «залізі»;
  • оцінка працездатності комплектуючих як окремо, так і в зібраному стані під стресовими навантаженнями;
  • працездатності USB-портів, відео-виходів та інших роз’ємів для зовнішнього підключення;
  • чистка від пилу, заміна термопасти та діагностика кулерів (заміна якщо потрібно);
  • встановлення чистої ОС Віндовс.

Це означає, що кожен клієнт може бути впевнений в тому, що техніка готова до використання одразу після підключення. А факт того, що як правило, така техніка дешевше на 50% від нової в магазинах з аналогічними характеристиками — робить таке придбання вигідним.

19 років роботи, тисячі замовлень зокрема і оптових в Україні — інтернет-магазин EUROPC

За роки своєї роботи компанія встигла допомогти як з облаштуванням десятків офісів українських компаній, так домівок українців якісною комп’ютерною технікою.

Всі моделі ноутбуків, комп’ютерів, моніторів, які представлені на сайті є в наявності, та готові працювати над новими поставленими на них задачами.

Гарантія за замовчуванням на всі моделі — 6 місяців, з можливістю розширити на 12.

Доставка Україною здійснюється поштовими компаніями «Нова Пошта» та«Делівері» з можливістю оплати накладеним платежем.

Замовити вподобану техніку можна онлайн на сайті, або замовивши зворотний зв’язок та отримати консультацію щодо вибору.

Слід сказати, що одразу після придбання у покупців є 15 днів на безкоштовний «тест-драйв», якщо ж модель не підійде її можна повернути з поверненням коштів.

Завітайте на сайт інтернет-магазину EUROPC.ua та заощаджуйте на купівлі якісної брендової комп’ютерної техніки з Європи!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: техніка 
Матеріали по темі