Новини компаній

Очищувач повітря Sharp KC-D60EUW позбавить ваш будинок навіть від найстійкіших запахів

16 May 2023, 17:51

Позбутися від неприємних запахів у вашій оселі буде простіше з новим очищувачем повітря Sharp KC-D60EUW. Цей пристрій від японського виробника усуває не тільки наслідки тютюнового диму, тварин, аерозолів, їжі та сміття, але й бореться зі складними - запахом вогкості, людського поту та формальдегіду.

Консультанти інтернет-магазину кліматичної техніки https://cleanairlove.com/ розповіли про основні переваги та функції очищувача повітря Sharp KC-D60EUW. За словами експертів, за допомогою цього невеликого пристрою (розмір 42 Х 63 см) можна реально створити ідеальний мікроклімат на площі 48 квадратних метрів.

Неприємний запах? Більше ні!

Очисник повітря Sharp KC-D60EUW автоматично виявляє різні запахи та ефективно з ними бореться. Оснащена спеціальним датчиком та потужним фільтром з активованим вугіллям, модель вловлює та фільтрує дрібні частинки, усуваючи всі види побутових запахів у приміщенні - від приготування їжі, активності тварин, розпилення аерозолів та миючих засобів, накопиченого у баку сміття.

Пристрій також ефективно бореться з небезпечними речовинами, які випаровуються з твердих меблів й щойно пофарбованих поверхонь - формальдегідом, фенолом, толуолом, які теж мають характерний різкий запах.

Найскладніше повністю усунути запах сигарет, який проникає в текстиль, підлогові покриття, осідає на поверхнях і вбирається буквально в усе. Але навіть це не проблема для фільтра-очищувача Sharp.

Довговічні фільтри

Чим більше повітря забруднене частинками, будь то запахи, пил або шерсть домашніх тварин, тим більше навантаження на фільтри, які з часом засмічуються та потребують заміни. З Sharp KC-D60EUW все інакше. Тут фільтри дійсно довговічні.

Вугільний фільтр (дезодорант) й HEPA-фільтр служать по 10 років, фільтр попереднього очищення та генератор іонів Plasmacluster взагалі не потребують заміни. Стан придатності фільтрів відображається окремим індикатором.

Очисник повітря Sharp KC-D60EUW продається в інтернет-магазині Cleanairlove.com з офіційною гарантією від виробника на 2 роки.

Стильний дизайн Sharp KC-D60EUW

“Очищувач повітря виглядає стильно й вписується в будь-який інтер'єр завдяки елегантному білому корпусу та акуратному цифровому дисплею. Передбачені також й розсувні коліщатка, за допомогою яких можна швидко перемістити пристрій в іншу кімнату”, - кажуть представники інтернет-магазину CleanAirLove.

До речі, враховуючи значну площу очищення повітря (48 кв. м), Sharp KC-D60EUW можна встановлювати не тільки в багатоквартирних будинках, а й у школах та дитячих садках. Агрегат оснащений опцією блокування від дітей.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: очищувач повітря  
Матеріали по темі