Суспільство

Поліський університет і компанія TIRAS створили лабораторію систем безпеки та захисту інформації

19 May 2023, 10:38

Поліський національний університет і компанія TIRAS Technologies створили лабораторію систем безпеки та захисту інформації.

Лабораторія має повний (і єдиний серед закладів вищої освіти) спектр спеціалізованого обладнання вітчизняної технологічної компанії TIRAS Technologies, яке використовується для забезпечення охорони об'єктів, у т.ч. критичної інфраструктури (охоронна, протипожежна, моніторингова, контролю і управління доступом). Також наявні засоби технічного захисту інформації у частині виявлення закладних пристроїв (iProtect 1216, Wega-i, тепловізор тощо) і програмний комплекс захисту інформації з обмеженим доступом «Лоза-1».

Лабораторія буде використовуватися при підготовці фахівців за освітніми програмами «Національна безпека», «Комп’ютеризовані та інформаційні системи безпеки» та «Кібербезпека».

Довідково: TIRAS Technologies – українська технологічна компанія, що розробляє та виготовляє професійні системи безпеки (охоронні, протипожежні, моніторингові), у т. ч. для об’єктів критичної інфраструктури. TIRAS – справжній RnD з повним циклом розробки, від ідеї до серійного виробництва. Компанія займається розробкою та виробництвом професійних систем безпеки з 1991 року.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ​Поліський національний університет університет 
Матеріали по темі