Здоров'я

МДЦ «Експерт – Житомир»: точна діагностика, сучасне обладнання та фахівці вищої категорії

22 May 2023, 11:11

Вчасна діагностика є найголовнішим етапом на шляху до успішного лікування. МДЦ «Експерт» у Житомирі пропонує доступні та якісні послуги з діагностики організму.

Дослідження проводять на обладнанні експерт класу, тому пацієнти можуть бути впевненими у їх точності. Зокрема, ультразвукову діагностику внутрішніх органів, м’яких тканин, суглобів та еластографію проводять на сучасному апараті УЗД. В центрі є МРТ нового покоління та новітній комп’ютерний томограф, який дозволяє провести обстеження патологій різних типів та складності.

«На сьогодні наш центр майже повністю оновлений сучасною апаратурою. Це мультиспіральний комп'ютерний томограф 640- зрізовий, який дозволяє швидше проводити обстеження, та пацієнти отримують менше променеве навантаження. Також ми встановили новий, сучасний МРТ, який дозволяє проводити широкий спектр обстежень усіх зон. Експертною зоною є обстеження молочної залози, наразі у Житомирі мало хто це робить», – розповідає головний лікар МДЦ «Експерт - Житомир» Світлана Андрущенко.

Обстеження проводять кваліфіковані спеціалісти, які використовують індивідуальний підхід до кожного пацієнта.

«Фахівці всі з вищою категорією, з великим досвідом, клінічною роботою, що дозволяє в комплексі оцінювати всі обстеження на високому рівні. Ми намагаємося індивідуально підходити до обстежень кожного пацієнта. Враховуючи, що на одному місці сконцентровані КТ, МРТ, УЗД, то ми можемо пацієнта скорегувати від одного до іншого обстеження для отримання найкращого результату», – зазначила головний лікар МДЦ «Експерт - Житомир» Світлана Андрущенко.

МДЦ «Експерт» переїхав на нову локацію. Тепер дослідження проводять за адресою: Житомир, вулиця Пушкінська, 56.

Отримати консультацію можна за телефоном: (067) 411-08-24.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: МДЦ «Експерт – Житомир» клініка медичний центр діагностика 
Матеріали по темі