Новини компаній

Тенденції 2023-го року – наймодніші стилі джинсів для неї

24 May 2023, 10:19

2023 рік принесе продовження популярності джинсової тканини. У колекціях на весну-літо знаходять найрізноманітніші кольори – від блакитного до бляклого, майже вицвілого відтінку синього.

Хоча денім вже багато років в тренді, на думку відразу ж приходить питання — що буде модно в 2023 році. Звісно ж, джинси жіночі. Вони панували на подіумах сезону весна-літо 2022/2023. Безумовно варто придбати хоча б одну пару жіночих джинсових штанів. Що варто мати? Ось декілька бажаних моделей 2023 року.

Що буде модно в 2023 році?

Джинси незмінно повертаються в тренди, але в поточному році це буде один із найголовніших трендів. Він органічно поєднується з усіма найважливішими тенденціями: розкутістю року, поверненням до 70-х або естетикою 2000-х років. Денім домінував на весняно-літніх подіумах найбільш значущих брендів. У Marine Serre панував печворк в стилі гранж, у Givenchy максі-спідниці з темного деніму (як в кінці 90-х) вже стали хітом колекції Altuzarra, а у Jacquemus — широкі штани в поєднанні з топом на бретельках. У дизайнерів було набагато більше таких ідей на 2023 рік. Варто переглянути звіти про покази, щоб переконатися, що джинсова тканина пануватиме ще довго.

Наймодніші штани цього року

Якщо ви ставите питання, на що варто витратитися, щоб бути модною, придбайте жіночі джинси в одному з наймодніших фасонів на даний момент . Ось які штани будуть носити модниці в 2023 році:

  • Джинси bootcut. Для них характерна злегка розкльошена штанина, яка повинна лише приховати взуття, не порушуючи при цьому пропорції ніг. Завдяки цьому ви можете виглядати струнко, а з улюбленими брюками носити будь-який топ, в тому числі вільні светри, толстовки розміру XXL або жакети оверсайз.
  • Штани з широкими штанинами, унікальне поєднання абсолютного комфорту і стилю. Ви можете носити їх, в точності як топ-модель 90-х у Bottega Veneta, а можете носити по-своєму, наприклад, з привабливим топом або тонким светром з V-подібним вирізом, заправленим всередину.
  • Вільний крій і штанини-балони, що відрізняються штанинами, які є широкими в стегнах і вузькими в щиколотках. Штани-балони оптично збільшують низ силуету, тому якщо ви дбаєте про ефект ідеальних пропорцій, носіть їх з обтягуючим верхом, бажано таким, який оголить талію.
  • Джинси скінні, силует незалежно від типу в них виглядає чудово, і вони гарантують максимальний комфорт. У 2023 році поряд з тубусами класичного відтінку синього або індиго також заслуговують на увагу моделі темно-синього, глибокого сірого або чорного кольору.

Отже, різноманіття моделей вражає.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: джинси джинси жіночі  
Матеріали по темі