Суспільство

Житомирське підприємство «Ліктрави» встановило Національний рекорд

26 May 2023, 09:50

Житомирське підприємство ПрАТ «Ліктрави» представило у Поліському національному університеті свої вироби.

«Ми хочемо показати й наголосити людям те, що у наш стресовий час є ось така можливість звернутися до фітотерапії, подивитися асортимент фітозасобів, які є безпечними та корисними для нашого здоров'я», – говорить фінансова директорка ПрАТ «Ліктрави» Ольга Прус.


Тут знайдеться засіб для заспокоєння, схуднення та покращення самопочуття. Всі вироби є сертифікованими. Підприємство «Ліктрави» має чималий досвід у виготовленні натуральних напоїв, тому питання якості тут на вищому рівні.

«Нам вже понад 90 років – це говорить про якість, про довіру до нас як до виробника. А також це свідчить про те, що ми любимо свою справу і хочемо, щоб наші споживачі були задоволені тим, що ми робимо», – каже фінансова директорка ПрАТ «Ліктрави» Ольга Прус.

На одній локації виставили 124 різноманітних оздоровчих та лікувальних напоїв – це стало приводом для встановлення національного рекорду. Фахівець зафіксувала найбільшу кількість оздоровчих та лікувальних напоїв та фітонапоїв на одній локації.

«Унікальний рекорд, такого рекорду в Національному реєстрі ще не було. Ми навіть здивовані, що досі такого рекорду ніхто не запропонував. Насправді цей рекорд показує багатство природи та впливу природи на наше здоров'я та лікування», – сказала керівниця Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ліктрави рекорд національний рекорд  
Матеріали по темі