Новини компаній

Як вигідно купити нерухомість за кордоном?

9 June 2023, 15:02

Українців дуже цікавить придбання квадратних метрів за кордоном, адже це вигідне вкладення грошей та можливість отримати ППП або навіть громадянство іншої країни.

Щоб вигідно купити нерухомість за кордоном, рекомендуємо звернутися до міжнародної інвестиційної компанії DE COSTA GROUP, що пропонує послуги з консалтингу, інвестування та девелопменту «під ключ». Спеціалісти з багаторічним досвідом будуть оцінювати та контролювати кожен етап придбання об’єкта в Туреччині, ОАЕ та на Північному Кіпрі.

Що треба знати перед тим, як придбати житло за кордоном?

Не варто ідеалізувати закордонних забудовників. Щоб не бути ошуканим, слід ретельно вибирати організації, що вже перевірені часом. Також рекомендується скористатися допомогою професійних консультантів, наприклад, фахівців DE COSTA GROUP, навіть якщо ви маєте достатній рівень володіння іноземною мовою — вони допоможуть правильно трактувати юридичні поняття та терміни.

Нагальними питаннями перед купівлею об’єкта будуть такі:

  • чи є податки на володіння нерухомості, які вони мають розміри стосовно вибраного об’єкта;
  • які додаткові витрати можуть вас чекати під час оформлення договору;
  • чи прописані особливі умови законодавства для іноземних громадян, що володіють нерухомістю в країні;
  • як ви можете забезпечити користування власним майном;
  • чи потрібен дозвіл сусідів на придбання апартаментів чи вілли поруч з їхнім житлом.

Ці моменти будуть індивідуальними для кожної країни, тож треба дізнатися всю інформацію заздалегідь.

Зниження ризиків при інвестуванні в іноземну нерухомість

При виборі країни для інвестування необхідно розуміти всі ризики придбання нерухомості у конкретному регіоні та намагатися їх знизити. Наприклад, якщо казати про Туреччину, то ця країна демонструє стабільну економічну та політичну ситуацію, вартість квадратних метрів на морських курортах постійно зростає. Тож можна стверджувати, що вкладення грошей у нерухомість такого елітного курорту як Бодрум, буде вдалим рішенням з низькими ризиками.

DE COSTA GROUP допоможе вам вибрати та вигідно купити нерухомість в Туреччині, ОАЕ чи на Північному Кіпрі. Це оптимальний варіант для інвестицій.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нерухомість квартира будинок інвестиція нерухомість за кордоном  
Матеріали по темі