Новини компаній

Покупка Tether (USDT) через Приват24

16 June 2023, 16:35

Стейблкоїни - це стабільні криптовалюти, вартість яких прив’язана до будь-якого фізичного носія: фіатної валюти, дорогоцінних металів або навіть нафти. Одним із найзатребуваніших стейблкоїнів є Tether (USDT). Його вартість прив’язана до американського долара.

В Україні придбати Tether (USDT) можна на криптовалютних біржах, на онлайн-майданчиках, в офлайн-обмінниках та у криптогаманцях, які підтримують функцію купівлі криптовалют. В онлайн-обмінниках можна купити тезер з карткою приват.

Як придбати Tether (USDT) за гривню з карткою ПриватБанку

Криптовалютні обмінники дозволяють купувати Tether (USDT) за гривні, використовуючи банківську картку українського банку.

Щоб придбати Tether (USDT) через Приват24 за гривні в онлайн-обміннику, потрібно виконати низку дій:

  • оберіть сайт для валютного обміну;
  • перейдіть на майданчик;
  • оберіть обмінний напрямок. У даному випадку це: Приват24 UAH – Tether (USDT);
  • оформіть заявку, вказавши номер банківського рахунку, суму, яку хочете продавати, та іншу інформацію, що запитується;
  • сплатіть та дочекайтеся поповнення рахунку, картки або гаманця.

Якщо продаж валюти виконується автоматично, це ще не гарантує, що рахунок вдасться поповнити миттєво. Тривалість переказу залежить від конкретної платіжної системи. Деякі крипто обмінники дають можливість придбати Tether (USDT) онлайн з картки українських банків, а також за готівку. Такий обмін доступний у кількох великих містах України.

Як обрати обмінник

Від правильно обраного обмінного сервісу залежить, чи буде операція обміну вигідною. Тож перш ніж обрати обмінний майданчик, варто вивчити умови обміну.

  1. Курс обміну показує, скільки гривень ви заплатите за 1 Tether.
  2. Ліміти – максимальна та мінімальна суми, які можна обміняти на конкретному ресурсі.
  3. Резерв – доступна сума у конкретній валюті, яку можна обміняти на сервісі. Якщо її мало для фіатного або криптовалютного переводу, можна зачекати на поповнення резерву або виконати операції обміну на 2-3 сайтах.
  4. Опції – ручний або напівавтоматичний режим роботи, додаткові комісії, нефіксований обмінний курс та інші аспекти. Кожен сайт пропонує перевести з Приват24 гривні в Tether на власних умовах, які варто вивчити перш ніж оформлювати обмін.

В онлайн-обмінниках можна швидко та без зайвих проблем обміняти гривню на стейблкоїн Tether (USDT), використовуючи картку ПриватБанку. Від вибору майданчика для обміну залежить, наскільки обмін буде вигідним та прибутковим.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: криптовалюта тезер  
Матеріали по темі