Події

У Коростені розшукали псевдоконтролера газової служби, який разом з «колегою» вкрав гроші у 96-річної жінки

21 June 2023, 11:55

До 96-річної жительки міста Коростеня завітали двоє чоловіків, які представились працівниками газової служби. Поки один перевіряв газові прилади, інший шукав гроші. У результаті такого візиту з комода жінки зникли кошти у розмірі місячної пенсії, тому вона одразу звернулася до поліції.

Про це 21 червня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління. Спільно з працівниками кримінальної поліції правоохоронці розшукали одного з чоловіків, який причетний до події», – йдеться у повідомленні.

Ним виявився 45-річний місцевий житель, який у скоєному зізнався. За такі протиправні діяння, а саме крадіжку ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Особу напарника встановлюють.

Поліція Житомирщини застерігає: перевіряйте службові посвідчення осіб, які під різними приводами намагаються проникнути у ваш дім. Надавайте показники самостійно. Допомагайте людям похилого віку у даних послугах.

Як повідомляв Житомир.info, 2 червня 2023 року у поліції розповідали, що до помешкань двох літніх жительок м. Житомира під приводом перевірки лічильників зайшли дві «працівниці водоканалу». У результаті пенсіонерки втратили свої заощадження – понад 90 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка шахрайство ошуканство Коростень  
Матеріали по темі