Суспільство

Бригада із Житомирської області показала, як під Бахмутом знищує ворожу техніку росіян до своєї 19 річниці

6 July 2023, 12:48

Спільними зусиллями бійці 26 артилерійської бригади із Житомирської області з першого пострілу Краб знищили російську БМ-2.

Про це 5 липня йдеться у дописі, оприлюдненому на сторінці 26 артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича.

«Саме так, у бойовій роботі по знищенню російського агресора зустрічає 19-ту річницю від створення наша 26 артилерійська бригада», - пишуть на сторінці бригади.

Нагадаємо, 4 червня у пресслужбі 26 артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича показували, як бійці працюють над знищенням російської артилерійської системи 2А65 «Мста-Б». Крім того, командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у своєму Telegram-каналі прокоментував роботу бійців 26-ї бригади і зазначив, що це досить вдала робота воїнів.

Як повідомляв Житомир.info, 17 травня 2023 року командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський оприлюднив відео знищення воїнами з 26-ї артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича мінометної позиції росіян із САУ Krab на Бахмутському напрямку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 26 бригада війна ЗСУ артилерист 
Матеріали по темі