Новини компаній

Готуємо з індукцією: топ-3 компактні варильні поверхні

7 July 2023, 12:55

Індукційні варильні поверхні виділяються високою енергоефективністю, зручністю використання, функціональністю та безпекою експлуатації. В цій категорії представлені як повнорозмірні моделі на 3-6 конфорок, так і компактні поверхні з 1 чи 2 робочими зонами. Такі девайси знадобляться під час відпочинку або подорожей та ідеально підійдуть для людей, які готують не дуже часто.

Esperanza Krakatau

Бюджетна варильна поверхня від польського виробника має лише одну зону нагріву та працює за індукційною технологією. Спеціальна котушка генерує магнітне поле: як тільки в нього потрапляє посуд з дном із феромагнітного матеріалу, воно миттєво нагрівається. При цьому гарячою стає лише сама посудина, а варильна поверхня — ні.

Esperanza Krakatau пропонує 5 режимів роботи та зручну панель керування з 6 кнопками та дисплеєм. Ця плитка дуже компактна (7 x 28 x 36 см) та важить менше ніж 2 кг, що дозволяє брати її з собою у відпустку або на дачу. Потужність підключення складає класичні 2 000 Вт.

За інформацією E-Katalog, індукційна плита Esperanza Krakatau продається в інтернет-магазинах за ціною від 700 до 2 100 грн (на момент написання статті).

Xiaomi Mijia Home Induction Cooker

Індукційна поверхня від відомого китайського бренду вирізняється передовим функціоналом та оригінальним дизайном — насамперед, круглою формою корпусу. По периметру робочої зони діаметром 265 мм розташовано знімне гумове кільце, що допомагає фіксувати посуд (сама гума не нагрівається індукційними токами) та запобігає можливості протікання рідин (наприклад, молока) з панелі на стіл.

Вбудований Wi-Fi модуль дозволяє керувати плитою безпосередньо зі смартфона. Крім цього, передбачене стандартне управління за допомогою двох сенсорних зон. На Xiaomi Mijia Home Induction Cooker можна обирати режим приготування (доступно 5 програм), регулювати потужність в межах від 0 до 100% з кроком 1%, встановлювати температуру в діапазонах 40-80 °C та 110-190 °C з кроком у 5 °C, а також програмувати таймер автоматичного вимкнення. Максимальна потужність моделі — 2100 Вт.

Ціна в інтернет-магазинах — від 2 800 до 5 400 грн.

Sencor SCP 4201 GY


Плита Sencor SCP 4201 GY оснащена двома індукційними конфорками потужністю 1500 та 2000 Вт, при цьому її габарити складають лише 7,5 x 58 x 34 см. Кожна з робочих зон має власну сенсорну панель управління, вбудований дисплей та поворотний регулятор потужності.

Склокерамічне покриття забезпечує зручний догляд за плитою: після завершення приготування її достатньо протерти вологою ганчіркою. Система автоматичного вимкнення, індикатор залишкового тепла та функція блокування органів управління від дітей гарантують безпеку експлуатації.

Ціна в інтернет-магазинах — від 3 200 до 4 700 грн.

Примітка: порівняти розцінки магазинів на будь-яку побутову техніку можна на ek.ua, інформація в статті актуальна станом на кінець червня 2023 року.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі