Новини компаній

Професія Project Manager – де навчатись в Україні?

11 July 2023, 14:29

Координуванням команди для досягнення певного результату займається прожект менеджер. Це відповідальна людина, яка формує технічне завдання, підбирає фахівців у команду та контролює кожного з них, щоб підсумковий результат був не просто бажаним, а неперевершеним. Кожен, хто хоче стати таким фахівцем, може замовити курси проджект менеджера і пройти відповідне навчання. Такий формат взаємодії пропонує компанія WIZECLUB, де є велика кількість додаткових курсів на вибір.



Менеджери проектів повинні працювати скрізь та завжди, коли передбачено масштабне завдання. Такі фахівці є в IT-компаніях, будівельних фірмах, промислових виробництвах і великих комерційних точках. Навчатися цій професії потрібно протягом усього життя, пізнаючи нові методики та техніки, але початкову базу можна знайти у спеціалізованих курсах.

Курси проджект менеджера: переваги та особливості

Компанія WIZECLUB пропонує комплексний підхід до справи, гарантуючи кожному студенту ментора, заняття за графіком та сертифікат по закінченню навчання. Курс підійде кільком категоріям людей:

1. Початківцям. Ті, хто хоче отримати знання про нову професію, а також навчитися новим інструментам для планування та управління;

2. Проджект менеджерам. Ті, хто хоче дізнатися щось нове і загалом покращити свої знання, отримуючи нові напрямки розвитку;

3. Власникам бізнесу. Забезпечується новий підхід до управління в форматі операційної діяльності.

За фактом закінчення курсу людина знатиме, як розпочати та закінчити проект, як сприймати методологію Agile, Kanban, Scrum, як формувати дедлайни, прийде поняття документації та багато іншого.

Чому потрібно освоїти професію менеджер менеджера?

На ринку праці ця професія є достатньо затребуваною. Вона переважно поширена в IT-секторі, де потрібно реалізовувати велику кількість проектів за одиницю часу. Менеджери у майбутньому отримуватимуть непогану заробітну плату з мінімальним окладом від 18 000 гривень. Досвідчені фахівці отримують до 125 000 гривень.

Багато студентів отримують швидкий старт завдяки тому, що підшукують клієнтів ще під час навчання. Це дозволить отримати перший досвід та непоганий заробіток. Багато фахівців адаптують свою роботу з управління проектами у форматі віддаленого доступу, коли не обов'язково приїжджати до офісу чи об'єкта для фізичного контролю виконання роботи.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі