Здоров'я

Лікуємо, а не надаємо послуги: сучасний медичний центр «3Д» у Житомирі

1 August 2023, 10:12

Медичний центр «3Д» – нова приватна клініка у Житомирі із сучасним обладнанням, досвідченими професіоналами та новітніми підходами лікування й діагностики хвороб.

Клініка активно сприяє поліпшенню здоров’я пацієнтів із усієї області, навіть незважаючи на повномасштабну війну чи то вихідні, адже лікарі готові іти назустріч та допомагати у будь-який час.

Основними напрямками роботи закладу є:

  • кардіологія;
  • гінекологія;
  • косметологія;
  • ультразвукова діагностика.

Кардіологія. Хвороби серця – досить поширені проблеми зі здоров’ям у людей будь-якого віку та у медичному центрі «3Д» знають, як впоратися із ними та допомогти бути здоровими.

У клініці працюють лікарі із багаторічним досвідом: Андрій Донець та Володимир Галаган, які знають, як діяти навіть зі «складними» пацієнтами, та котрі керуються головним правилом – не нашкодити, тому використовують виключно точкове лікування.

Крім того, у медзакладі однією з головних переваг є доступність та швидкість отримання результатів після обстеження завдяки сучасному обладнанню для функціональної діагностики – холтерів, яких тут налічується більше десятка та апаратів для ЕКГ і УЗД. Важливо, що один лікар може водночас самостійно промоніторити ваш організм і «веде» пацієнта на кожному кроці лікування чи то підтримання серцево-судинної системи в нормі.

Усе, що дає сучасна медицина, є у клініці і тут можуть допомогти будь-якому кардіологічному хворому, причому у лічені години чи дні, про дискомфорт через очікування консультації місяцями можна забути.

Наступним значущим напрямком клініки є гінекологія, на чолі якої стоять професіонали – Валентина та Юлія Донець, які точно знають і уміють дарувати нове життя та давати шанс на майбутнє навіть у критичних ситуаціях для пацієнта. До слова, лікарі – оперуючі хірурги, які виконують надскладні операції, до них приїжджають вчитися й переймати досвід навіть із інших областей.

У медичному центрі є всі необхідні умови для отримання ефективної допомоги у лікуванні жіночих хвороб, а новітнє обладнання, зокрема, апарати для естетичної гінекології слугують гарантією впевненості у собі та хорошій якості життя на тривалі роки.


Без косметології годі й уявляти сучасну людину. Стреси, втома, неякісне харчування, недостатня кількість поживних речовин та шалений ритм – те, що відображається на нашій «візитній картці» одразу. Хто б що не казав, та приємна доглянута шкіра й зовнішність додає впевненості, а значить успіху і в інших сферах вашого життя.

Спеціаліст у медзакладі «3Д» знається, як вправно і за короткі терміни досягнути результатів у боротьбі за ваш ідеал. У клініці проводяться усі стандартні косметологічні процедури – апаратні, ультразвукові та механічні чистки обличчя і тіла. Також є два різні лазери для якісної епіляції, омолодження та видалення папілом. Крім того, можна зробити і ін’єкційні процедури, такі як, ботулінотерапія для профілактики чи корекції мімічних зморшок, мезотерапія та біоревіталізація.

В медичному центрі також надаються послуги з ультразвукової діагностики та є можливість здати кров та інші біологічні рідини для якісного лабораторного дослідження. Проводяться ультразвукове обстеження судин голови та шиї, щитовидної залози, молочних залоз, органів черевної порожнини та нирок, простати, вагінальне та абдомінальне дослідження органів малого таза у жінок, акушерське УЗД в усіх триместрах.

У медичному центрі досить приємна цінова політика, вартість деяких послуг помітно нижча, порівняно з іншими медзакладами.

У молодій клініці «3Д» працює 8 кваліфікованих лікарів, які точно знають свою справу, готові знайти індивідуальний підхід та приділити повністю час своєму пацієнту – власне в чому і є перевага приватної медицини.

Серед головних завдань роботи клініки:

  • допомагати бути здоровими, а не тільки лікувати від хвороб.
  • вилікувати причину і повернути пацієнта до нормального життя.
  • лікувати, а не надавати послуги: у клініці немає «клієнтів», тут – «пацієнти».

Записатися на прийом можна за телефонами:

Контакти: 0678223333

Facebook-сторінка: https://www.facebook.com/3dmedcentr

Графік роботи:

Понеділок – п'ятниця 9:00-18:00;

Субота 10:00-14:00

Адреса: м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 60

Звертайтеся у медичний центр «3Д» та будьте здорові!

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: клініка  Донець 
Матеріали по темі