Події

В Житомирі п'яний водій врізався у будинок на вулиці Князів Острозьких

2 August 2023, 11:57

У Житомирі 1 серпня водій з ознаками алкогольного сп'яніння не впорався з кермуванням та в'їхав у будинок на вулиці Князів Острозьких. Патрульні відсторонили водія від керування та склали на нього адмінматеріали.

Про це 2 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора зранку, близько 8-ї години, охоронцям порядку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих на вулиці Князів Острозьких. Поліцейські на місці події встановили, що кермувальник автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням та в'їхав у будівлю. Під час перевірки документів патрульні помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження освідування у встановленому законом порядку громадянин відмовився», - йдеться у повідомленні.

Патрульні відсторонили водія від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп’яніння) КУпАП.

Нагадаємо, 2 серпня пресслужба патрульної поліції повідомляла, що на дорогах Житомира та області упродовж липня трапилося 36 ДТП, в яких травмувалися понад 40 людей, ще 7 – загинули. 1 серпня комунальне підприємство «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради оприлюднило відеодобірку ДТП з камер відеоспостереження «Безпечне місто», що трапилися упродовж липня 2023 року, на дорогах міста

Як повідомляв Житомир.info, 31 липня 2023 року в Житомирській області вночі підліток на мотоциклі наїхав на дівчину, постраждала в лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія патрульна поліція алкогольне сп'яніння 
Матеріали по темі