Місто

У Житомирі ТТУ почне ремонтувати трамвайні колії, в центрі міста частково перекриють автомобільний рух

2 August 2023, 20:10

У Житомирі з третього серпня почнуть ремонтувати трамвайні колії на перехресті майдану Перемоги та вулиці Грушевського. Тож на вказаній локації буде частково перекритий рух транспорту.

Про це ввечері 2 серпня попередили на сайті КП «Житомирського трамвайно-тролейбусного управління».

«З 3 серпня 2023 року, о 8-й годині ранку, розпочинається ремонт трамвайної колії на перехресті майдану Перемоги і вулиці М.Грушевського. У зв’язку з проведенням ремонтних робіт буде перекритий рух автомобільного транспорту в напрямках з вулиці Перемоги на вулицю М. Грушевського і з майдану Перемоги до вулиці М. Грушевського», – йдеться у повідомленні.

Водіїв просять буди уважними і дотримуватися правил дорожнього руху.

Схема з сайту ТТУ

Начальник КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Сергій Лазарєв у коментарі Житомир.info уточнив, що трамваї під час ремонту колій ходитимуть, проте можливі затримки у їх русі.

Нагадаємо, у Житомирі планують відремонтувати трамвайну колію. Це має бути поточний ремонт вартістю у 10 млн грн. У квітні 2023 року в міській раді зазначали, що відкладали це не один рік, і зараз мають принаймні частково поремонтувати. Заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук однією з найпроблемніших ділянок називав перехрестя майдану Корольова та вулиці Грушевського.

Як повідомляв Житомир.info, доходи КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» за 2022 рік склали 266,4 млн грн, а витрати становили 361,2 млн грн, тобто підприємство залишається збитковим і дотаційним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: трамвай колія ТТУ ремонт рух перекриття руху Лазарєв  
Матеріали по темі