Влада

Мер Житомира продовжив ще на рік контракт з директором КП «Центр Інвестицій»

3 August 2023, 11:03

Мер Житомира Сергій Сухомлин продовжив ще на рік контракт з директором комунального підприємства «Центр інвестицій» Ігорем Овсянніковим.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 31 липня.

«Укласти з директором комунального підприємства «Центр інвестицій» Житомирської міської ради Овсянніковим Ігорем Миколайовичем контракт на термін з 16 серпня 2023 року до 16 серпня 2024 року», - йдеться у документі.

Нагадаємо, з 15 серпня 2022 року мер призначив колишнього співробітника СБУ Ігоря Овсяннікова на посаду директора комунального підприємства «Центр інвестицій» Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, в 2020 році Житомирська міська рада дозволила орендарю фізичною особою – підприємцем Овсянніковим І.М. приватизували шляхом викупу адмінприміщення загальною площею 470,9 кв.м на вул. Старовільська, 14, ціну продажу затвердили в розмірі 1 млн 892 тис. 376 грн.

На місці старого ЖЕКу на Старовільській, приміщення якого викупив Ігор Овсянніков, навесні 2023 року сімейна фірма радника мера Житомира Олександра Черняховича вже будувала чотириповерховий торговельно-офісний центр.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Центр інвестицій контракт Овсянніков  
Матеріали по темі