Місто

В Житомирі десять днів відзначатимуть День Державного Прапора та День Незалежності: фотозони, майстер-класи, урочистості

11 August 2023, 11:59

В Житомирській міській територіальній громаді з 15 по 24 серпня 2023 року будуть проводити заходи з відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні виконкому 11 серпня, проєкт рішення оприлюднили за кілька годин до засідання.

«З метою вшанування пам’яті та героїчних вчинків тих, хто береже та захищає цілісність, суверенітет та незалежність нашої держави, національно-патріотичного виховання сучасного покоління, збереження національних традицій, організувати та провести з 15 по 24 серпня 2023 року заходи з відзначення у Житомирській міській територіальній громаді Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України», - йдеться у проєкті рішення.

Зазначається, що 23 та 24 серпня буде часткове перекриття руху автотранспорту по вулиці Великій Бердичівські, майдану Соборному та вулиці Перемоги.

План заходів з додатка до рішення:



Як повідомляв Житомир.info, в 2022 році у Житомирі 23 серпня відзначили День Державного Прапора на майдані Соборному та організували велопробіг, а День Незалежності відсвяткували на майдані Корольова з нагородженнями та театралізованим дійством.

Як у Житомирі з 2011 року відзначали День Незалежності України читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День незалежності виконком День прапора фотозона майстер-клас 
Матеріали по темі