Події

У селищі Житомирської області на пожежі в квартирі двоповерхівки врятували 49-річного чоловіка: потерпілий з опіками в лікарні

16 August 2023, 09:52

У смт Ружин Бердичівського району вночі 16 серпня сталася пожежа в квартирі двоповерхового будинку, внаслідок якої постраждав 49-річний чоловік.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«Вночі рятувальники ліквідували пожежу у квартирі двоповерхівки, госпіталізований господар оселі. Подія сталася у смт Ружин Бердичівського району. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили 49-річного власника, який був без свідомості.

Чоловіка винесли на свіже повітря та передали медикам. Каретою швидкої допомоги із попереднім діагнозом з опіками спини I-II ступеня його госпіталізували до Ружинської центральної лікарні. Попередня причина загоряння – необережність під час куріння», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ввечері 3 серпня у Житомирі сталася пожежа в квартирі багатоповерхівки на Домбровського, вогонь знищив домашні речі та пошкодив стіни, на щастя, ніхто не постраждав.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 30 липня в Житомирі сталася пожежа в квартирі двоповерхового житлового будинку на Путятинській. В одній із кімнат рятувальники виявили непритомного літнього 79-річного чоловіка, який, ймовірно, сам підпалив речі в квартирі. Згодом стало відомо, що постраждалий помер у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник постраждалий необережність під час куріння 
Матеріали по темі