Місто

За чотири місяці в Житомирі велопатруль виніс майже 700 адмінматеріалів за порушення порядку і близько 400 – за ПДР

22 August 2023, 11:56

Житомирські інспектори велопатруля упродовж чотирьох місяців винесли за порушення правопорядку майже 700 адміністративних матеріалів та 396 — за порушення ПДР.

Про це 22 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Короткий звіт за 4 місяці роботи велопатруля в цьому сезоні. З початку запуску цьогоріч велопатрульні забезпечили понад 70 публічних заходів, надавали допомогу громадянам, супроводили декілька велопробігів, опрацювали 35 викликів з лінії 102, виявили, ймовірно, наркотичні речовини та зброю у громадян, а також авто та особу в розшуку. За порушення публічного правопорядку інспектори винесли майже 700 адміністративних матеріалів та 396 — за порушення ПДР», - йдеться в повідомленні.

У патрульній поліції нагадують, що основними завданнями велопатрульних — є забезпечення публічної безпеки та правопорядку, а також профілактика порушень ПДР на території обслуговування.

Нагадаємо, в Житомирі з 16 квітня запустили шостий сезон велопатрулювань. Екіпажі у складі трьох інспекторів поліції щодня виходять на лінію, щоб берегти громадський порядок у місті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: велопатруль патрульний патрульна поліція патрульні адмінматеріал 
Матеріали по темі