Події

Впав та поранився: у Житомирській області 31-річна жінка поранила чоловіка під час конфлікту й намагалася це приховати

22 August 2023, 15:38

На Попільнянщині поліція затримала жінку, яка через ревнощі поранила чоловіка

Про це 22 серпня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У реанімаційному відділенні лікарні опинився 42-річний житель Корнинської громади, нині медики борються за його життя. У завданні тяжких тілесних ушкоджень поліцейські підозрюють 31-річну дружину пораненого. Про подію до поліції повідомили медики «швидкої», які ушпиталили непритомного чоловіка. Його дружина пояснювала, ніби чоловік впав та поранився. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (смт Попільня) Житомирського райуправління. Попередньо, чоловік з жінкою вживали спиртне на подвір’ї. На ґрунті ревнощів між подружжям виник конфлікт. У розпалі сварки господиня вдарила чоловіка ножем», - йдеться в повідомленні.

Слідчі затримали жінку у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині вирішується питання про оголошення їй підозри у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Підозрюваній загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 5 серпня нетверезі сімейні розбірки через ревнощі в один день для двох жителів Житомирської області закінчилися пораненням: до Житомирського райуправління поліції медики повідомили про травмування 47-річного жителя Тетерівської громади. Схожа інформація надійшла цього дня й до відділення поліції у м. Малині. З пораненням до реанімації ушпиталили 35-річну жительку с. Федорівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конфлікт ножове поранення ніж подружжя 
Матеріали по темі