Місто

Волочиський «Агробізнес» – житомирське «Полісся», післяматчеві коментарі: «Кубок – це не другорядний для нас турнір»

23 August 2023, 19:20

Футбольний клуб «Полісся» на виїзді обіграв ФК «Агробізнес» у четвертому попередньому етапі розіграшу кубка України з футболу. Житомиряни обіграли команду з Волочиська із рахунком 0:2.

Рахунок у зустрічі влучним пострілом зі штрафного відкриває Деніс Янаков. Під завісу зустрічі після асиста від Еміля Мустафаєва перевагу «Полісся» подвоїв Пилип Будківський.

«В кубкових іграх немає виключень. Усі команди налаштовуються, у них є подвійна мотивація, особливо, якщо грати проти команди, яка вище класом. Ми дали можливість зіграти багатьом хлопцям, які не мали багато ігрової практики, і хлопцям з U19. Вийшла хороша кубкова гра. Кожному гравцю в перерві підказали, що потрібно було підтягнути з першого тайму, але в перерві вийшло 4 нових гравці. Частина пристосувалась, але в нас через три дні гра на Чемпіонат. Тому це були заплановані заміни, хтось у гру увійшов, хтось не увійшов», — сказав у післяматчевому коментарі помічник головного тренера ФК «Полісся» Володимир Книш.


«Агробізнес» — дуже хороша команда, ми грали з ними до повномасштабного вторгнення і це були дуже хороші ігри. З ними не так легко, як всі собі думають. Команди Першої ліги також вміють грати в футбол. Тому сьогодні вийшла така складна гра. В другому таймі відпрацьовували в обороні, футбол — це командна гра, так само всі біжать вперед, так само всі біжать назад. Нема такого, що хтось став і не біжить в оборону. У нас команда, і тому, я думаю, ми заслужили сьогодні перемогу. Хлопці з U19 — це хороші пацани, їм треба трошки додати впевненості в собі, щоб трохи менше переживати. Але це нормально, в їх віці всі через це проходили. Вони вміють грати в футбол, знають як це робити, тому все буде добре, якщо будуть працювати у правильному напрямку», — сказав півзахисник «Полісся» Денис Янаков.

«Чудова, важка, чоловіча гра вийшла. Хороший суперник, вміє контролювати м’яч і загалом демонструє дуже хороший футбол. Було непросто, але рахунок все ж 0:2 на нашу користь. Хлопці з U19 гарно зіграли на лівому і правому фланзі оборони, тому, думаю, претензій ні до кого не може бути. Для нас так само стоїть задача і ціль — виграти Кубок. Це завдання також стоїть на сезон, тому це точно не другорядний для нас турнір», — сказав голкіпер «Полісся» Артем Поспєлов.

Пресслужба ФК «Полісся»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся"  
Матеріали по темі