Події

Жителю Житомирської області повідомили про підозру через ДТП на Вінниччині, в якій загинуло 12 людей

26 August 2023, 09:57

Слідчі поліції Вінниччини повідомили про підозру водію вантажівки, жителю Житомирської області, за участі якого 22 серпня сталася дорожньо-транспортна пригода, в котрій загинуло 12 людей.

Про це 24 серпня повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області.

У вінницькій поліції нагадують обставини події, зауважуючи, що аварія за участі лісовоза DAF та легковика ВАЗ 2102 сталась 22 серпня близько 19.30 поблизу с. Бродецьке Хмільницького району. Водій легковика та усі його пасажири під час зіткнення отримали травми несумісні з життям.

«За результатами проведених першочергових процесуальних дій слідчі повідомили 42-річному водію вантажівки, жителю Житомирської області, про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

На місці пригоди загинув 23-річний водій ВАЗа та його пасажири – п’ятеро дорослих віком 20, 26, 31, 32 і 38 років, та шестеро малолітніх віком 2, 4, 8, 11 та двоє 12-річних дітей.

Водію зaгрожує покaрaння у вигляді позбaвлення волі нa строк від 5 до 10 років з позбaвленням прaвa керувaти трaнспортними зaсобaми нa строк до 3 років.

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Вінницька обласна прокуратура. Досудове розслідування триває.

Зауважимо, що 23 серпня відділ комунікації поліції Вінницької області інформував смертельну ДТП поблизу с. Бродецьке Хмільницького району, яка сталася о 19.2822 серпня.

«За попередньою інформацією слідства, в результаті зіткнення ВАЗу із вантажним автомобілем DAF загинули водій легковика та 11 його пасажирів, серед яких 6 дітей віком від 2 до 12 років», – розповідали у поліції Вінничини.

Відео з сайту ГУНП у Вінницькій області

Як повідомляв Житомир.info, 20 серпня 2023 року поблизу села Хажин Бердичівського району Житомирської області зіткнулися мікроавтобус Mercedes та легковик Volkswagen. В У результаті постраждало 7 осіб, серед них дитина – 16-річна дівчина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Вінницька область підозра вантажівка лісовоз  
Матеріали по темі