Місто

Житомир вже готується до опалювального сезону: близько 80% будинків пройшли перевірку комунальників

29 August 2023, 14:47

Теплокомуненерго вже почало готуватися до опалювального сезону: наразі йдуть перевірки готовності бюджетних установ та житлових будинків.

Про це 29 серпня повідомили на сторінці КП «Житомиртеплокомуненерго».

«На сьогодні близько 80% житлових будинків вже пройшли першу перевірку, усувають недоліки та готуються до проходження другої перевірки. Цього року можна визначити певні тенденції у підготовці до опалювального сезону ОСББ та керуючих компаній. Зокрема, вони більше уваги приділили утепленню, але, на жаль, знову виникла проблема з підтопленням підвалів. Минулого року, коли люди більше зважали на сигнали повітряної тривоги та використовували підвали як простіші укриття, до підвалів була особлива увага і проблеми з підтопленням практично не було. З бюджетних установ вже повністю пройшли перевірку школи, наступного тижня перевірятимемо дитячі садочки», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 21 вересня 2022 року начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун інформував, що Житомир на 95% готовий до початку опалювального сезону, а директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин запевняв, що опалення в місті можна вмикати навіть раніше запланованих термінів, оскільки все було готове й перевірене.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тепло теплокомуненерго опалення опалювальний сезон Житомиртеплокомуненерго 
Матеріали по темі