Події

Подробиці ДТП у Житомирі на верхній Польовій: четверо учасників автопригоди зверталися до лікарні, серед них – дитина

31 August 2023, 13:05

Учора, 30 серпня близько 18 години у Житомирі на верхній Польовій сталася ДТП. У пресслужбі патрульної поліції проінформували, що виклик про автопригоду надійшов о 17:51. Внаслідок зіткнення Suzuki та Mercedes були потерпілі. Патрульні забезпечували безпеку та регулювання дорожнього руху, також на місці працювали слідчі з ДТП.

У пресслужбі Житомирського райуправління поліції 31 серпня для Житомир.info надали подробиці автопригоди.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 серпня близько 17:50 по вулиці Вітрука в місті Житомирі. За попередньою інформацію відбулося зіткнення автомобіля «Skoda» під керуванням 25-річного житомирянина, з автомобілем «Suzuki», за кермом якого знаходився 48-річний житель обласного центру. Нині відомо, що обидва водії та пасажирки автомобіля «Suzuki», віком 48 та 15 років, зверталися до медзакладів, де їм було призначене амбулаторне лікування. Поліцейські Житомирського райуправління встановлюють усі обставини події», - прокоментувала речниця Житомирського РУП Марина Вітвіцька.

Нагадаємо, 30 серпня на в’їзді в Житомир по проспекту Миру автобус міжнародного рейсу збив пішохода: чоловік у реанімації, правоохоронці встановлюють особу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі