Події

Уночі в Житомирі BMW врізався у стовп і дерево: автомобіль загорівся, 19-річний водій загинув

2 September 2023, 11:56

У ніч на 2 вересня в Житомирі в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув водій легкового автомобіля.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«2 вересня о 03:45 надійшло повідомлення від поліції про те, що у Житомирі легковий автомобіль BMW врізався в електроопору та дерево, а потім перекинувся на бік у кювет. У результаті чого виникло загоряння автомобіля», – йдеться у повідомленні.

У ході гасіння рятувальники виявили в авто тіло 19-річного водія. Пожежу було локалізовано о 04:08, ліквідовано о 04:20.

Обставини надзвичайної події встановлюють фахівці.

Пресслужба ГУНП у Житомирській області уточнює, що ДТП сталася на вулиці Покровській.

«Попередньо, 20-річний водій «BMW» не впорався з керуванням транспортного засобу та виїхав за межі проїзної частини. Унаслідок цього відбулося зіткнення іномарки з бетонною електроопорою та деревом, автомобіль зайнявся. На жаль, керманич від отриманих травм загинув на місці», – інформують у поліції.

Нині слідчі встановлюють обставини у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 24 серпня 2023 року в Тетерівській громаді Житомирського району автомобіль Suzuki в’їхав у дерево й загорівся. Унаслідок ДТП 34-річна водійка отримала травми та була госпіталізована.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія ДСНС пожежа  
Матеріали по темі