Події

Під час оформлення ДТП в центрі Житомира патрульні запідозрили, що один з водіїв «під кайфом»

5 September 2023, 18:16

Водія, ймовірно, з ознаками сп'яніння виявили патрульні під час оформлення матеріалів ДТП.

Про це 5 вересня повідомила патрульна поліція Житомирської області.

«Автопригода сталась сьогодні, близько 13-ї години, на вулиці Великій Бердичівській, за участю транспортних засобів Toyota та Volkswagen. Патрульні встановили, що водій авто Toyota не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної швидкості руху та дистанції, не впорався з керуванням і зіткнувся з транспортним засобом Volkswagen, що рухався попереду. Під час перевірки документів у керманича Toyota, інспектори виявили ознаки наркотичного сп'яніння. Водій погодився пройти освідування у лікаря-нарколога», - йдеться у повідомленні.

Патрульні відсторонили чоловіка від керування автомобілем та склали на нього адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) та ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

За позитивного висновку лікаря, на водія буде складено ще й протокол за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2023 року на території обслуговування управління патрульної поліції в Житомирській області сталися 23 дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими, в результаті яких 36 людей травмувалися та 1 загинула, одна з причин цих ДТП – керування транспортними засобами в стані сп’яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія патрульні вул.Велика Бердичівська сп'яніння наркотики 
Матеріали по темі