Місто

Через змагання з сучасного п’ятиборства у центрі Житомира перекриють рух деякими вулицями. Схема перекриття

8 September 2023, 11:27

У Житомирі 9 вересня відбудеться чемпіонату України з сучасного п’ятиборства. У зв’язку з цим пізно ввечері 8 вересня на деяких вулицях у центрі міста перекриють рух транспорту. Обмеження триватимуть до вечора 9 вересня.

Про це попереджає пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«У зв'язку з проведенням у Житомирі 9-го вересня 2023 року чемпіонату України з сучасного п’ятиборства (лазер-ран), присвяченого пам’яті загиблих захисників України, заплановані перекриття руху транспорту», – йдеться у повідомлення.

Повне обмеження руху з 22-ї години 8-го вересня до 17-ї години 9-го вересня на вулицях:

• Малій Бердичівській (від вулиці Великої Бердичівської до бульвару Нового);

• бульварі Новому;

• Віктора Косенка (від бульвару Старого до бульвару Нового).

Водіїв просять врахувати тимчасові зміни у русі транспорту та завчасно планувати свій маршрут.


З Facebook-сторінки патрульної поліції

Нагадаємо, 6 вересня 2023 року виконавчий комітет міської ради погодив проведення в Житомирі змагань з сучасного п’ятиборства (лазер-ран), що відбудуться 9 вересня.

Заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Віктор Малюта пояснив, що формат «лазер-ран» – це скорочена програма сучасного п’ятиборства, яка передбачає біг і стрільбу із лазерної зброї.

«Захід буде проводитися на Новому бульварі, перекривається тільки Новий бульвар, локація основна буде біля кінотеатру «Жовтень». Учасники біжать до перехрестя з вулицею Косенка, це коло 500-50 метрів вони долають в залежності від вікової категорії – хто одне, хто п’ять, хто десять. Захід проводиться 9 вересня, початок о 9-й годині», – пояснював Віктор Малюта.

Як повідомляв Житомир.info, 6 серпня 2023 року на вулиці Михайлівській у Житомирі проводили спортивний захід для учасників бойових дій, ветеранів та членів їхніх родин у рамках першого всеукраїнського туру спортивних змагань для ветеранів «Сильні України».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перекриття руху чемпіонат змагання п'ятиборство  
Матеріали по темі