Здоров'я

Косметологія у МЦ «3Д» в Житомирі: сучасні апарати, досвідчений спеціаліст та широкий спектр послуг

24 October 2023, 09:43

Сучасний світ практично неможливий без косметології. На сьогодні догляд за шкірою – це не лише про естетику, а й про здоров’я та впевненість у собі.

Адже «зустрічають по одягу..», як то кажуть, тож зовнішність грає чималу роль у якості візитної картки. Та для гарної і доглянутої шкіри замало просто відвідувати будь-якого спеціаліста, варто обирати професіоналів з медичною освітою, які дійсно зроблять все так, що не доведеться потім витрачати ресурс для виправлення недоліків.

Про те, де та яким чином можна покращити стан і якість шкіри поговоримо з дипломованим косметологом медичного центру 3Д Аліною Кузьминською, косметологом з досвідом роботи більше 3-х років, через яку щодня «проходять» десяток пацієнтів.

Який спектр послуг доступний у клініці 3Д? Які є процедури?

Ми виконуємо майже весь спектр апаратних послуг для обличчя, а також ін’єкційні, доглядові та лазерні процедури для обличчя та тіла. У нас є два лазери – один з них для лазерної біоревіталізації та епіляції, інший – для лазерного шліфування обличчя, рубців, стрій та видалення новоутворень шкіри (папіломи, бородавки і тд.). Також виконуємо найсучасніші процедури, такі як голівудська чистка, безін'єкційна мезотерапія, великий спектр ліфтингових процедур, всі види чисток для обличчя, які існують в косметології. Також у нас в клініці представлена одна з найсучасніших лазерних процедур: лазерна біоревіталізація обличчя та лазерне омолодження шиї, зони декольте та рук.

Розкажіть про обладнання у медичному центрі 3Д.

У нас є два лазери – один з них для лазерної біоревіталізації та епіляції, інший – для лазерного шліфування обличчя, рубців, стрій та видалення новоутворень шкіри (папіломи, бородавки і тд.).

Всі косметологічні апарати, з якими ми працюємо – одні з найбільш ефективних та якісних, які взагалі є на ринку косметології.

Чи багато у вас клієнтів на день і наскільки складно потрапити на прийом?

Протягом всього часу роботи у мене стабільно від 5 до 10 пацієнтів на день, але в кількості процедур може бути і більше. Зазвичай ми завжди намагаємося знайти вільний час для наших нових пацієнтів та якнайшвидше записати.

Які сучасні технології Ви застосовуєте в косметології


Взагалі все, що пов’язано з апаратною косметологією і є сучасними технологіями. Зараз дуже активно використовуються апаратні методи очищення обличчя, ми працюємо з усіма методами, які існують в косметології, також використовуємо токові процедури, часто поєднуємо різні методи впливу на обличчя і з кожним новим пацієнтом працюємо по більш авторських протоколах для того, щоб досягнути ідеального результату. Також ми працюємо з найсучаснішим діодним лазером з функцією лазерної біоревіталізації обличчя та лазерного омолодження шиї, зони декольте, рук та ділянок тіла, які потребують покращення тургору та еластичності шкіри. Також це один з найсильніших лазерів для видалення волосся, на нашому лазері зазвичай кількість основних процедур становить 6-8. Другий лазер, який представлений у нас в клініці – це лазер для шліфування, омолодження обличчя, шліфування рубців, стрій та видалення новоутворень.

Враховуючи ваш професіоналізм в області косметології, цікаво послухати, яку косметику ви б рекомендували?

Ми працюємо з різними брендами косметики. Це найсучасніші бренди з різних країн світу: Ізраїль, Франція, Німеччина, Америка, Південна Корея тощо. Також дуже любимо працювати з нашими українськими виробниками. У нас представлені різні засоби, які ми можемо допомогти підібрати пацієнту після консультації в домашній догляд, відштовхуючись від потреб шкіри, побажань пацієнта, також що немало важливо від бюджету пацієнта, залюбки дамо рекомендації по використанню для підтримання шкіри в гарному стані.

Актуальною є тема догляду за шкірою обличчя в осінньо-зимовий період. Що б ви порадили?

Осінньо-зимовий період – це дуже незвичайний та особливий період для нашої шкіри. Осінній період – це коли вже немає високої температури, стає менше сонця, ми отримуємо менше ультрафіолету, який зазвичай шкодить нашій шкірі, тому осінь це, час, коли ми проводимо лазерні процедури, пілінги, догляди за обличчям, які будуть лікувати пігментацію, акне, постакне, фотостаріння шкіри і багато інших естетичних недоліків шкіри.

Зима – це дуже специфічний період для нашої шкіри, починається опалювальний сезон і відповідно відбувається сильне коливання температур для нашої шкіри, відбувається випаровування вологи з шкіри тому обов’язково в догляді у нас мають бути правильно підібрані активи, які будуть зменшувати стрес для шкіри.

Також важливе питання про використання SPF у зимовий період, тому що багато хто думає, якщо взимку немає активного сонця ,то можна не використовувати SPF. Але ультрафіолет він є також взимку і використання SPF є також необхідним в холодні пори року. Взимку теж можна проводити чимало процедур, не обмежуючи себе. Спектр наших процедур розширюється у холодні пори року.

Як тримати шкіру в ідеальному стані без частих візитів до косметолога? І чи можливо це?

Косметологічні процедури – це дуже важлива і невід'ємна частина життя сучасних жінок та чоловіків. Через те що наша екологія знаходиться не в дуже хорошому стані, ми харчуємося не дуже якісними продуктами та в цілому маємо не збалансоване харчування, наш організм страждає і перш за все на це реагує наша шкіра. Також на нашу шкіру потрапляє велика кількість ультрафіолету, який провокує ракові захворювання шкіри, фотостаріння.

Зазвичай, коли пацієнти приходять до косметолога, і вони дуже довго не відвідували косметолога, підбирали власноруч косметичні засоби, вони мають дуже багато різних проблем з шкірою ,через неправильне використання активів, не дотримання правил використання, несумісність засобів. Тому консультація косметолога у сучасному світі це не про моду, це про здоров'я шкіри і навіть якщо наша шкіра в гарному стані, то косметологія допоможе в профілактиці можливих естетичних недоліків шкіри, які можуть з'явитися в процесі нашої життєдіяльності. Кількість процедур, їх види визначається індивідуально косметологом залежно від потреб вашої шкіри.

На сьогодні не потрібно обмежуватися думками, що відвідування косметолога – це лише про чистки обличчя та пілінги, адже в клініці «3Д» в Житомирі доступний дуже великий спектр косметологічних послуг: це і токові, і ліфтингові процедури, мікрострумові терапії, мезотерапії. Все підбираємо індивідуально та для кожного пацієнта Результат гарантований, тому звертайтеся та переконайтеся в цьому!

Про інші спрямування медичного закладу можна дізнатися тут.

Записатися до лікарів медичного центру 3D можна за телефоном: 067 822 33 33

Facebook-сторінка: https://www.facebook.com/3dmedcentr

Графік роботи:

Понеділок – п'ятниця: 9:00-18:00; Субота: 10:00-14:00

Адреса: м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 60.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: клініка  Донець Кузьминська косметолог 
Матеріали по темі