Здоров'я

Шанс на нове життя пацієнтам клініки «Медібор» дає сучасна реабілітація після інсульту

25 October 2023, 10:12

Подолати наслідки інсульту і повернутися до повноцінного життя можливо лише завдяки правильній медичній реабілітації за сучасними міжнародними стандартами.

Розуміючи важливість даної проблеми, клініка Медібор зібрала команду фахівців з колосальним досвідом і унікальними знаннями, відкрила нове відділення реабілітації та розпочала надавати спеціалізовану медичну допомогу пацієнтам після перенесених інсультів та черепно-мозкових травм.

Така реабілітація – це інтенсивна робота і клопіткий процес, при якому людина поетапно відновлює втрачені фізичні можливості. Тому кожному пацієнту клініки Медібор розробляють індивідуальну програму, з ними працюють фізичний терапевт, ерготерапевт, логопед, психолог. Завдяки новітнім та індивідуалізованим підходам вдається отримати відмінні результати.

Своїми знаннями та результатами успішної реабілітації фахівці клініки поділилися на нещодавно проведеній науково-практичній конференції з лікарями області. Навіть тема конференції – «Ефективні, сучасні підходи у веденні постінсультних пацієнтів – це шанс на нове життя» – вказувала на важливість нових знань та передового досвіду в успішному лікуванні складних пацієнтів.

Спікерами конференції виступили провідні спеціалісти клініки. Фахівці ділилися безцінними знаннями й досвідом та відповідали на питання присутніх лікарів.

Учасники конференції також мали можливість ознайомитися з роботою клініки і з тим, як відбувається реабілітація після інсульту та травм у Центрі ортопедії та реабілітації Медібор.

Ми прагнемо, аби наслідки цих захворювань не стали вироком. Спеціалісти Центру ортопедії та реабілітації борються за можливість повноцінного життя таких пацієнтів. Кожна відновлена навичка пацієнта – це особлива цінність для нас і найкраща оцінка нашої роботи.

На конференції було піднято безліч важливих та проблемних питань, а сам захід видався дуже продуктивним та інформативно насиченим.

Такі зустрічі спеціалістів дають можливість медичним працівникам покращувати свій професійний рівень і застосовувати отримані знання на практиці.

У клініці Медібор ми завжди прагнемо давати найкраще своїм пацієнтам. Тому постійний розвиток та прогрес – це одне з ключових правил, яке дозволяє ефективно виконувати нашу місію з відновлення та збереження здоров’я пацієнтів. Спеціалісти Медібор постійно удосконалюють свій професіоналізм та із задоволенням діляться знаннями з колегами з інших лікарень. Таким чином високоякісну медичну допомогу отримують усе більше і більше пацієнтів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Медібор 
Матеріали по темі