Події

У райцентрі Житомирської області виявили жінку, яка продала 16-річному хлопцю нікотинову рідину

26 October 2023, 15:56

У Бердичеві поліцейські відділу превенції встановили факт продажу 16-річному хлопцю нікотинової рідини.

Про це 26 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба ювенальної превенції Житомирської області.

«Поліцейські Бердичівського районного відділу поліції Житомирщини посилили профілактичні заходи для своєчасного припинення фактів реалізації неповнолітнім алкогольної продукції та тютюнових виробів. Для цього в Бердичеві ювенальні поліцейські та поліцейські відділу превенції провели перевірку з недопущення продажу неповнолітнім спиртного і цигарок. В одному з магазинів поліцейські задокументували факт продажу 16-річному хлопцю сольової нікотинової рідини. Також, було встановлено, що в даному магазині відсутня ліцензія на продаж акцизного товару, а також здійснюється продаж товарів без акцизної марки», - йдеться у повідомленні.

У відношенні продавця склали адміністративні матеріали. За порушення правил торгівлі продавцю загрожує штраф від 1850 до 6800 гривень.

Як повідомила начальниця сектору ювенальної превенції поліції Бердичівщини Олеся Чубоха, з початку цього року поліцейські задокументували вже 16 фактів продажу дітям спиртного і тютюнових виробів, 6 випадків доведення дітей до стану сп’яніння.

Нагадаємо, 20 липня відділ комунікації ГУНП в Житомирській області повідомив, що у Довбиській громаді склали адміністративний протокол на жінку, яка продавала алкоголь неповнолітнім.

Як повідомляв Житомир.info, 8 лютого 2023 року в Бердичеві Житомирської області адміністративна комісія оштрафувала місцеву жительку, яка продавала нелегальні цигарки й алкоголь неповнолітнім.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ювенальна превенція неповнолітній підліток нікотин цигарки сигарети алкоголь 
Матеріали по темі