Місто

Конкурсна комісія визначила нового оператора автоматизованої системи оплати проїзду у Житомирі – 4-місячна фірма

30 October 2023, 16:44

У Житомирі збираються ввести в дію рішення конкурсної комісії з визначення Оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у громадському транспорті на території міської об’єднаної територіальної громади.

Відповідний проєкт рішення виконавчого комітету з протоколом засідання конкурсної комісії 30 жовтня оприлюднили на сайті міської ради.

«Затвердити протокол засідання конкурсної комісії з визначення Оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у громадському транспорті на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади від 23.10.2023 № 3, що додається. Ввести в дію рішення конкурсної комісії з визначення Оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у громадському транспорті на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади, яке зазначене у протоколі від 23.10.2023 № 3», - йдеться у проєкті рішення.

В протоколі комісії йдеться про розгляд пропозиції ТОВ «Сіті Кард Сістемс – Житомир».

«За результатами розгляду пропозиції (заявки) учасник конкурсу ТОВ «СІТІ КАРД СІСТЕМС – ЖИТОМИР», головою конкурсної комісії Олександром Шевчуком було винесено на голосування пропозицію визнати ТОВ «СІТІ КАРД СІСТЕМС – ЖИТОМИР» переможцем конкурсу визначення Оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у громадському транспорті на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади», - за таке рішення члени комісії проголосували одноголосно.

ТОВ «Сіті Кард Сістемс – Житомир» зареєстроване в Житомирі, у квартирі на вулиці Покровській, 7 червня 2023 року. Фірма має статутний капітал 400 тис. грн і двох засновників: ТОВ «Сіті Кард Сістемс» (70%) і ТОВ «Е-Місто» (30%), керівник – Мустафа Яшхі, кінцевий бенефіціарний власник ТОВ «Пейнет сервісес» з Молдови. ТОВ «Сіті Кард Сістемс» зареєстроване в Луцьку в 2019 році, статутний капітал 103 тис. 440 грн, керівник – Мустафа Яшхі, власники ТОВ «Пейнет Сервісес» з Молдови (90%) і АТ «Кент Карт Еге Електронік» з Туреччини (10%). ТОВ «Е-Місто» зареєстроване в Житомирі в 2021 році, має статутний капітал 1 тис. грн і двох співзасновників-житомирян: Гриб Неля Сигизмундівна (50%) і Пальчинський Сергій Іванович (50%).

Згодом на сайті міської ради оприлюднили інформацію, що на конкурс подавали документи три фірми: крім вже зазначеного переможця також були: ТОВ ФК «Платіжний Центр» - зареєстроване в Харкові в 2011 році, статутний капітал 15 млн 467 тис. 200 грн, власник Думчев Євген Сергійович; ТОВ «Чернігівська транспортна компанія» - зареєстроване в Чернігові в 2017 році, статутний капітал 1 млн 1 тис. грн, співвласники Єкименко Вадим Петрович та Корнієць Ольга Вікторівна.

Нагадаємо, 6 вересня на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради затвердили нові правила користування транспортом і ухвалили рішення щодо вдосконалення автоматизованої системи обліку оплати проїзду у громадському транспорті. З 25 вересня до 18 жовтня приймали документи на конкурс з визначення оператора автоматичної системи оплати проїзду у громадському транспорті.

Як повідомляв Житомир.info, ще у 2021 році обслуговування «електронного квитка» у громадському транспорті Житомира планували передати інвестору, управління транспорту та КП «Житомиртранспорт» рішенням сесії міської ради від 17 червня 2021 року зобов’язали розробити порядок та умови проведення конкурсу з визначення інвестора.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: транспорт валідатор розрахунок конкурс електронний квиток виконком е-квиток 
Матеріали по темі