Місто

Комунальники ліквідували наслідки негоди у Житомирі

5 November 2023, 15:01

Працівники КП «УАШ», КП «Експлуатація штучних споруд» та КП «Зеленбуд» працювали у посиленому режимі, аби очистити ливневі решітки від листя. Для усунення наслідків рясних дощів було задіяно бригади та різну спецтехніку.

Про це 5 листопада інформує Житомирська міська рада.

«У суботу, 4 листопада, утилізували 38 м³ дорожнього змету та опалого листя. Працювали 4 самоскиди з дорожніми робітниками, 4 вакуумно-підмітальні машини «Глобус», 2 мінівакуумно-підмітальні машини «Хако». Сьогодні, 5 листопада, комунальники утилізували 24,5 м³ дорожнього змету та опалого листя. Працюють 3 самоскиди з дорожніми робітниками, 2 вакуумно-підмітальні машини «Глобус», 2 вакуумно-підмітальні машини «Хако». Всі поверхні дощоприймачів очистили від нанесеного листя і сміття. Місця підтоплення проїзних частин ліквідовано», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 4 листопада ДСНС України попереджала про погіршення погодніх умов у Житомирській області. Внаслідок опадів затопило кілька вулиць міста, з-поміж них і ділянку вулиці Гоголівської (від Хлібної до Князів Острозьких), на якій влітку цього року робили поточний ремонт за майже 4 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 28 жовтня 2023 року вирувала справжня негода: у Житомирській області через сильні пориви вітру оголосили помаранчевий рівень небезпеки. Рятувальники з самого ранку ліквідовували наслідки негоди. Вітер пошкодив електромережі, світлофори та прапор на майдані Соборному. Крім того,1256 населених пунктів та понад 200 тисяч споживачів частково або повністю залишилися без електропостачання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: негода злива наслідки негоди КП «УАШ» КП «Експлуатація штучних споруд» вода КП «Зеленбуд» дощоприймач Житомирська міська рада ЖМР дощ вітер 
Матеріали по темі