Місто

У Житомирі попрощалися з двома захисниками, які загинули на Луганщині, обороняючи Україну від російських окупантів

6 November 2023, 16:32

У Житомирі в останню путь провели двох військових – Євгена Гудухіна та Володимира Китасюка. Обидва стали на захист України з початком повномасштабного вторгнення рф та загинули на Луганщині.

Про це 6 листопада повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Гудухін Євген Миколайович (16.02.1983 — 29.10.2023)

Народився у Житомирі. Навчався в ЗОШ №15. Після школи вступив до професійно технічного училища №6. Працював у різних сферах приватного бізнесу та на підприємствах Житомира. Любив свою сім'ю та родину.

25 лютого 2022 він одним із перших добровільно став на захист України у складі ЗСУ. Захищав північні кордони нашої держави, а з червня 2022 року був переведений на Схід. Героїчно загинув у бою на Луганщині…

Китасюк Володимир Васильович (02.10.1971 — 29.10.2023)

Народився у селі Федорівка Вінницької області. Після школи навчався у Вінницькій МАУП. Далі — служба в поліції упродовж 20 років. Вийшов на пенсію у званні капітана. Обрав із сімʼєю Житомир для проживання.

Працював на одному із відділень Нової Пошти. Також — у меблевому виробництві. Разом із дружиною виховували двох доньок.

З початком повномасштабної агресії рф разом зі старшою донькою одними із перших добровільно стали на захист України у складі ЗСУ. Загинув на Луганщині у бою за Україну…

Нагадаємо, 30 жовтня у Житомирі попрощалися із двома військовими – Максимом Клинчуком та Валерієм Яковенком, які загинули у Донецькій та Запорізькій областях при обороні України від російських окупантів.

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня 2023 року у Житомирі поховали двох бійців: Олександра Костенка та Андрія Олійника, які мужньо стояли на захисті Батьківщини від ворожих росіян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прощання Гудухін Китасюк загибель прощання поховання військовий захисник  
Матеріали по темі