Події

На трасі поблизу Житомира під колесами фури загинула козуля

8 November 2023, 10:23

В нічній ДТП на трасі М-21 поблизу села Сінгури під колесами фури загинула європейська козуля.

Про це 8 листопада на своїй сторінці у фейсбуці повідомив Столичний лісовий офіс.

«Вчора поблизу села Сінгури Житомирського району сталася дорожньо-транспортна пригода з участю дикої тварини. Водій вантажівки DAF, рухаючись з дозволеною швидкістю, не встиг вчасно зреагувати, оскільки тварина раптово опинилася на дорозі. Внаслідок зіткнення тварина загинула на місці аварії», - йдеться у повідомленні.

Як наголошують працівники лісництва, тільки цього року на трасах Житомирської і Київської областей зафіксовано 12 випадків ДТП за участю диких тварин.

Лісівники ДП «Ліси України» та Нацполіція закликають водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та зберігати уважність на дорогах, особливо в нічний час та за межами населених пунктів. Дикі тварини можуть зненацька вибігти на автомобільну дорогу, тому важливо утримувати безпечну швидкість та бути готовими до повної зупинки.

Нагадаємо, 1 листопада на трасі Коростень-Житомир, неподалік села Веселівка, Chevrolet збив лося: тварина загинула, водій травмований.

Як повідомляв Житомир.info, 4 червня 2023 року на автошляху поблизу Романова водій Volkswagen на смерть збив лося, який несподівано вибіг на дорогу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патрульна поліція козуля тварина ліс ДТП аварія лісовий офіс фура 
Матеріали по темі