Події

Поблизу Житомира рибоохоронний патруль виявив в автівці чоловіка 66 кг свіжої риби без документів

8 November 2023, 13:18

Поблизу Житомира рибоохоронний патруль виявив в автівці чоловіка майже 66 кг свіжої риби без документів.

Про це 8 листопада повідомляє Житомирський рибоохоронний патруль.

«За даними патруля, 7 листопада інспектори та співробітники поліції виявили порушення порядку придбання та збуту водних біоресурсів. Близько 10:00 поблизу с. Тетерівка в Житомирському районі виявили громадянина, який перевозив свіжу рибу без будь-яких документів, що підтверджували б якість та законність її придбання. Усього чоловік перевозив рибу сом, щука, судак, короп, карась та лящ загальною вагою 65,7 кг», - йдеться в повідомленні.

Своїми діяннями громадянин порушив порядок придбання та збуту об'єктів тваринного світу та ст. 7, 63 ЗУ «Про тваринний світ». Відносно особи, що вчинила правопорушення, складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 88-1 КУпАП.

Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Житомирській області закликає громадян дотримуватися вимог чинного законодавства. В управлінні Держрибагентства у Житомирській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 414 60 74. Про порушення Правил рибальства або Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти за вказаним номером телефону.

Нагадаємо, на водосховищі у селищі Корнин Житомирського району викрили чоловіка, який ловив рибу за допомогою заборонених знарядь: сума збитків становить майже 170 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, 10 жовтня Державна екологічна інспекція Поліського округу повідомила про те, що на водосховищі в Житомирській області чоловіки виловлювали рибу одразу кількома сітками: сума збитків склала майже 800 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: риба рибоохоронний патруль вилов риби риболовля рибалка 
Матеріали по темі