Місто

У Житомирі попрощалися із двома військовими, які загинули на Донеччині, захищаючи Україну від російських окупантів

14 November 2023, 18:26

У Житомирі в останню путь провели двох військових – Євгенія Павловського та Ярослава Яцькова, які загинули, захищаючи Батьківщину від російських окупантів.

Про це 14 листопада повідомляє Житомирська міська рада.

Павловський Євгеній Володимирович (22.06.1995 — 07.11.2023)

Народився у Житомирі. Закінчивши ЗОШ №30, вступив до Житомирського технологічного фахового коледжу КНУБА. Продовжив навчання у «Житомирська політехніка». Працював у КП «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради. Згодом почав кар'єрний шлях у приватній страховій компанії.

У вересні 2023 призваний до лав ЗСУ. Пройшовши навчання у Британії, був направлений на Схід України. Героїчно загинув на Донеччині…

Яцьков Ярослав Миколайович (14.11.1994 — 02.04.2022)

Народився у Житомирі. Закінчив ЗОШ №27, продовжив навчання у Житомирському професійному ліцеї легкої промисловості, далі — І курс на юридичному факультеті Поліського національного університету. Працював у приватному бізнесі.

З 2018 року — у складі полку «Азов». Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Початок повномасштабної агресії рф зустрів у Маріуполі на посаді командира взводу. Загинув 2 квітня 2022 року. Лише через півтора року у свій день народження Герой на щиті повернувся до рідного міста…


Фото зі сторінки Наталії Касаткіної у фейсбуці.

Нагадаємо, 13 листопада у Житомирі попрощалися із двома військовими – Павлом Наконечним та Миколою Молоковим, які героїчно загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Як повідомляв Житомир.info, 10 листопада 2023 року у Житомирі попрощалися із двома військовими Олександром Дубовенком та Олександром Басовим, які загинули на Сході України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий загинув прощання захисник Павловський Яцьков 
Матеріали по темі