Події

У Житомирі на перехресті Святослава Ріхтера та Гагаріна Mercedes на швидкості врізався в Nissan

20 November 2023, 11:46

Порушення ПДР призвело до ДТП за участю Mercedes і Nissan на перехресті вулиць Святослава Ріхтера та Гагаріна.

Про це 20 листопада повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Автопригода сталася на вихідних, близько опівночі, за участю транспортних засобів Mercedes та Nissan. Як встановили патрульні, водій автомобіля Mercedes рухаючись на другорядній дорозі не надав переваги в русі авто Nissan, яке рухалось головною дорогою та допустив з ним зіткнення. На щастя, обійшлось без потерпілих», - йдеться в повідомленні.

На кермувальника транспортного засобу Mercedes, поліцейські склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

Патрульні нагадують, що відповідно до розділу 16 "Проїзд перехресть" п. 16.11 (На перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху) ПДР України.

Нагадаємо, вранці 17 листопада у центрі Житомира не розминулись Tesla та Skoda. На кермувальницю транспортного засобу Tesla інспектори склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція 
Матеріали по темі