Події

У селі Житомирського району під час ліквідації пожежі виявили тіло 52-річного господаря

20 November 2023, 12:56

Житомирський район: під час ліквідації пожежі у житловому будинку рятувальники виявили тіло господаря.

Про це 20 листопада інформує ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«20 листопада о 01:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку у с. Осички Радомишльської територіальної громади Житомирського району. На момент прибуття вогнеборців було встановлено, що горить покрівля будинку по всій площі. Під час проведення гасіння в одній із кімнат рятувальники виявили тіло 52-річного власника та винесли його назовні, на жаль, чоловік вже був без ознак життя. О 02:25 пожежу локалізували, а о 03:10 ліквідували», - йдеться в повідомленні.

За попередньою версією, займання могло статися через порушення правил експлуатації пічного опалення, остаточна причина наразі встановлюється фахівцями. Вогнем знищено покрівлю та майно в житловій кімнаті на площі 16 кв. м.

Нагадаємо, 10 листопада уночі в Житомирі сталася пожежа у квартирі на п’ятому поверсі. На ліжку рятувальники виявили тіло 64-річного господаря.

Як повідомляв Житомир.info, 8 листопада 2023 року у Малині сталася пожежа в цегляному будинку. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили на кухні тіло 72-річної власниці оселі, яка проживала сама та пересувалася на ходунках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник загиблий  
Матеріали по темі