Події

У райцентрі Житомирської області правоохоронці затримали чоловіка з понад десятком «закладок» у кишені

21 November 2023, 12:20

У Бердичеві правоохоронці затримали чоловіка, який мав у кишені згорток з понад десятком «закладок». За попередніми висновками фахівців, ці пакунки містять особливо небезпечний психотроп. Точний його склад встановлюють.

Про це 21 листопада повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«20 листопада працівники відділу превентивної діяльності Бердичівського райвідділу затримали на вулиці містянина. Попередньо, чоловік мав намір розповсюдити заборонені речовини шляхом «закладок». Працюючи на дільниці, поліцейський офіцер громади спільно з ювенальним інспектором помітили підозрілого перехожого у спальному мікрорайоні міста. Його зупинили для поверхневої перевірки та виявили у його кишені згорток із більш ніж десятком пакуночків з кристалічною речовиною. Саме так «товар» був підготовлений для розкладання по сховкам», - йдеться у повідомленні.

За попередніми висновками фахівців, ці пакунки містять особливо небезпечний психотроп. Точний його склад встановить експертне дослідження.

Усі обставини задокументували працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського райвідділу поліції. Причетного до події 29-річного місцевого жителя поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Слідчі проводять досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура.

Відповідно до чинного законодавства причетному може загрожувати позбавлення волі на строк від 6 до 10 років.

Нагадаємо, 14 листопада пресслужба Коростенського районного управління поліції повідомила про те, що у Малині затримали чоловіка під час продажу наркотиків. У гаманці продавця знайшли 62 згортки, ще 70 фольгових та паперових фасувань виявили під час обшуку вдома та в автомобілі.

Як повідомляв Житомир.info, 1 листопада пресслужба Звягельського районного відділу поліції інформувала про 29-річного жителя Добвиської громади, який робив «закладки» у Звягелі та у лісових насадженнях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція наркотик наркотики дилер закладка закладчик наркоторговець Бердичів 
Матеріали по темі