Місто

У Житомирі резиденція святого Миколая працюватиме у «Домі української культури»: можна приходити класами

23 November 2023, 16:31

Резиденції святого Миколая працюватиме з 1 по 24 грудня з 12 до 19 години у «Домі української культури». Усі охочі можуть відвідати захід, а класні керівники матимуть змогу заздалегідь зареєструвати клас на конкретну дату та час.

Про це 23 листопада під час засідання виконкому повідомила начальниця управління культури міської ради Ілона Колодій.

«Буде організовано роботу резиденції святого Миколая. Цьогоріч, враховуючи минулорічну ситуацію - ми побачили, що дітям було холодно, резиденція святого Миколая переноситься у маєток Філіпова, це структурний підрозділ «Дім української культури». Тому чекаємо усіх бажаючих дітей, маленьких житомирян, гостей нашого міста в резиденції святого Миколая з 1 по 24 грудня включно з 12 до 19 години. Також ми запрошуємо класи. Класні керівники можуть зателефонувати в «Дім української культури» та зареєструвати свій клас на час та день, коли буде зручно приїхати. Запрошуємо усіх бажаючих», - повідомила Ілона Колодій.

Окрім святого Миколая на дітей чекатимуть майстер-класи та казкові герої. А для тих, хто не матиме змоги приїхати до резиденції святого Миколая, організують виїзні програми по мікрорайонах.

«На дітей будуть чекати інтерактивна програма і казкові герої, які будуть спочатку з ними гратися, а потім будуть (разом з дітьми) писати листи до святого Миколая та відправляти на північний полюс. Потім буде можливість розповісти вірш святому Миколаю та сфотографуватися. Якщо у нас буде одночасно два класи, ми будемо їх розводити по локаціях: в одній локації буде майстриня проводити майстер-клас, а в іншій буде клас зі святим Миколаєм. Також заплановано проведення новорічний інтерактив мікрорайонами нашого міста з 4 по 15 грудня. Ми плануємо в кожному мікрорайоні...Якщо діти не мають можливості приїхати в резиденцію святого Миколая, то ми їдемо по мікрорайонах міста, де на певну годину буде очікувати також інтерактивна програма зі святим Миколаєм та привітаннями. Попередньо, програма буде розрахована на одну годину, враховуючи те, що холодно на вулиці», - зазначила Ілона Колодій.

Нагадаємо, 21 листопада начальниця управління культури Житомирської міської ради Ілона Колодій розповіла, що цього року в Житомирі знову не планують проводити загальноміські новорічні заходи, а свято будуть організовувати тільки для дітей.

Як повідомляв Житомир.info, 2 серпня 2023 року Сергій Сухомлин повідомив що в Житомирі не планують пишні святкування нового 2024 року, якщо до цього часу не буде перемоги на фронті. Минулого року новорічні привітання для дітей організовували з 3 грудня 2022 року по 5 січня 2023 року. Резиденція святого Миколая працювала на території КП «Парк» з 3 по 26 грудня лише у вихідні дні з 12 до 16 години.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина Колодій свято святий Миколай резиденція привітання зима школяр управління культури казковий герой майсте-клас 
Матеріали по темі