Влада

«Улюблена» фірма поліції в Житомирській області відремонтує коридори штукатуркою, яка у 2,5 раза дорожче ринку

23 November 2023, 16:35

Головне управління Національної поліції в Житомирській області уклало угоду з ТОВ «Комтех Полісся» на ремонт коридорів та сходових маршів адмінбудівлі. Вартість угоди склала 3,39 млн грн.

Про це йдеться в закупівлі, оголошеній 9 жовтня на ресурсі ProZorro.

Очікувана вартість закупівлі становила 3,4 млн грн. Участь у тендері взяло два учасники: ТОВ «Житомир-агробудіндустрія» та ТОВ «Комтех Полісся».

Найдешевша пропозиція у 3,25 млн грн була у ТОВ «Житомир-агробудіндустрія». Під час розгляду пропозиції тендерний комітет знайшов невідповідності та дозволив їх усунути упродовж доби. ТОВ цією можливістю не скористалась, тому її пропозицію ГУНП відхилило.

У ТОВ «Комтех Полісся» тендерний комітет теж знайшов невідповідності. Фірма упродовж 24 годин виправила всі невідповідності.

31 жовтня ГУНП в Житомирській області уклало угоду з ТОВ «Комтех Полісся». Фірма має виконати ремонт коридорів та сходових маршів адмінбудівлі «літ. А» до 25 грудня 2023 року. Зокрема фірма має виконати ремонтні роботи санвузла, сходів, коридорів 2-го та 3-го поверхів.

У підсумковій відомості ресурсів 1,8 млн закладено на будівельні матеріали та вироби. Зокрема 535 тис. грн закладено на придбання декоративної штукатурки (короїд) під фарбування Ceresit CT 35 база (тут і далі ціни та суми вказано з ПДВ). Кілограм штукатурки заклали за ціною 75,6 грн.

Наразі в «Епіцентрі» декоративну штукатурку (короїд) під фарбування Ceresit CT 35 (база) продається за 699 грн за 25 кг, тобто 27,96 грн/кг. Це принаймні в 2,5 раза дешевше за ціну, яка вказана в кошторисі.

У поточному році ГУНП у Житомирській області уклало з ТОВ «Комтех Полісся» 25 угод на ремонтні роботи вартістю 22,4 мільйона гривень.

ТОВ «Комтех Полісся» засноване в 2006 році в Житомирі. Власником фірми є Андрій Бура. У 2020 році Бура балотувався в депутати Житомирської міської ради від партії «Європейська Солідарність».

Наталія Іжицька для Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт тендер ГУНП закупівля штукатурка 
Матеріали по темі