Події

У Житомирській області минулої доби вогнеборці ліквідували 10 пожеж, сім з яких сталися у приватних будинках

27 November 2023, 12:54

Упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували 10 пожеж, сім з яких - у приватному житловому секторі.

Про це 27 листопада повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Протягом минулої доби по лінії «101» надійшло десять повідомлень про пожежі, що виникли на території області, сім з них - в приватному житловому секторі. Так, 26 листопада о 08:19 до рятувальників надійшло повідомлення про загоряння дерев’яного житлового будинку в с. Вільськ Житомирського району. На місці зʼясувалося, що в середині приміщення спостерігається сильне задимлення. Зайшовши в будинок в апаратах для захисту органів дихання, бійці ДСНС виявили, що тліє диван і частина стіни в одній із кімнат оселі. О 09:14 рятувальники локалізували пожежу, а о 09:35 ліквідували. Вогонь встиг знищити стіну та деякі домашні речі. Подальшого поширення полум’я не допущено. Ймовірно зайнялось через коротке замкнення електромережі. Крім цього, вчора через пічне опалення у с. Селець Житомирського району зайнявся ще один дерев’яний будинок. Там тліла стіна, до якої прибудована груба. Пожежу ліквідовано за годину. Вогонь знищив 2 кв.м стіни. Крім цього, вчора ймовірно сталося ще загоряння через пічне опалення у житлових будинках у смт Великі Коровинці Чуднівської територіальної громади, с. Сингаївка Бердичівської територіальної громади та смт Романів Житомирського району», - йдеться в повідомленні.

Під час усіх загорянь загиблих та травмованих немає. Остаточні обставини надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 23 листопада у Коростені в житловому будинку сталася пожежа, на якій врятували пенсіонерку, а у селі Врублівка Романівської ТГ під час пожежі у дерев’яному житловому будинку вогнеборці виявили тіло 56-річного власника без ознак життя.

Як повідомляв Житомир.info, 18 листопада 2023 року у селі Коптівщина Овруцької територіальної громади Коростенського району бійці ДСНС врятували приватний будинок від знищення вогнем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник будинок пічне опалення 
Матеріали по темі