Місто

Невідомі в Житомирі розбили скло в дверях тролейбуса, в ТТУ кажуть – це не перший випадок

27 November 2023, 17:23

Вчора увечері невідомі закидали камінням тролейбус номер №15, який рухався по вул. Вітрука, внаслідок чого розбилося скло дверей.

Про це 27 листопада журналістам Житомир.info розповів начальник КП «Житомирського трамвайно-тролейбусного управління» Сергій Лазарєв.

«Вчора увечері, сталася така прикра історія, що наший тролейбус, який рухався по Вітрука, в районі кінотеатру «Космос» невідомі, але ми розуміємо що це діти, мабуть, дорослого віку камінням розбили скло на середній та задній двері тролейбуса, чим підприємству, по-перше, завданий збиток, а по-друге, це траспортна одиниця, яка замість того, щоб рухатися та возити пасажирів, наразі стоїть і проводиться ремонт цих дверей. На жаль, це не перший випадок, вже були випадки, але з нашими автобусами комунальними, ліплять цей сніжок, а в середину вкладають камінець, щоб воно далі летіло, щоб воно вибило вікно, і це спрацьовує. В нас також в одному комунальному автобусі було вибите скло. Ми звертаємося до поліції, але зазвичай в темний час когось знайти чи спіймати дуже важко», – розповідає начальник Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Сергій Лазарєв.

Нині пошкоджений тролейбус знаходиться на ремонті, але в ТТУ кажуть, що вже цього тижня він вийде на лінію.

«На разі нам пощастило, що в нас на складі є скло на двері, я думаю що сьогодні його поклеять, одну добу воно буде висихати. На цьому тижні тролейбус точно вийде на лінію. А ось якщо б такого скла не було, то сама закупівля займає до трьох тижнів, і весь цей час рухомий склад простоював би», – говорить Сергій Лазарєв.

Нагадаємо, 23 серпня 2022 року в Житомирі нетверезі чоловіки розбили скло в дверях тролейбуса.

Як повідомляв Житомир.info, 1 лютого 2022 року Богунський райсуд Житомира оштрафував чоловіка, який у квітні 2020 за відмову у перевезенні через відсутність маски, побив водія і потрощив тролейбус. Правопорушник отримав 8,5 тис. грн штрафу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбус скло вибите скло ТТУ Лазарєв 
Матеріали по темі