Місто

У Житомирі не встигають завершити реконструкцію скверу на Київській

28 November 2023, 16:02

У Житомирі до 30 листопада мали завершити реконструкцію останніх двох скверів, які робили в цьому році на розі вулиць Київської – Князів Острозьких та Шевченка — Івана Сльоти.

28 листопада начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов прокоментував ситуацію стосовно виконання робіт в цих скверах.

«Сквер, який на перехресті Сльоти – Шевченка завершений в термін і вже введений в експлуатацію, загальна вартість по скверу була 3 мільйони 800 тисяч. Там роботи завершені і об'єкт переданий КП «Зеленбуд». Стосовно другого скверу на вулиці Київській – Князів Острозьких на цьому об'єкті є затримка. Роботи пов'язані з укладанням бруківки, встановленням лавок, освітленням і відео нагляду, будуть завершені в цьому році, озеленення перейде на наступний рік. Озеленення зараз вже недоцільно висаджувати і підключення автоматичного поливу теж не доцільно, оскільки зараз вже мороз. Загальна вартість по тому об'єкту 5 мільйонів 700 тисяч», – каже начальник УКБ В’ячеслав Глазунов.

Начальник УКБ повідомив, що роботи по скверу на розі вулиць Київської Князів Острозьких на цей час профінансовані, на 1 мільйон 505 тисяч гривень із загальної суми договору 5 млн 313 тис. Вся сума буде виплачена підряднику після завершення реконструкції.

Також отримали відповідь щодо планів з реконструкції скверів на наступний 2024 рік.

«Наступний рік реконструкцію тротуарів, скверів та доріг не заплановано», – зазначає В'ячеслав Глазунов.

Нагадаємо, 31 жовтня підрядна організація ТОВ «АртХаус» майже завершила капітальний ремонт скверу на розі вулиць Шевченка-Івана Сльоти у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 11 вересня в Житомирі на розі вулиць Князів Острозьких та Київська триває реконструкція скверу, де в липні 2016 року демонтували пам'ятник Шелушкову.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер Житомир Глазунов реконструкція УКБ  
Матеріали по темі