Місто

Протягом ночі дороги, тротуари та мости Житомира від снігу чистили майже сотня працівників та 10 тракторів

29 November 2023, 09:39

У Житомирі в ніч із 28 на 29 листопада працювала спецтехніка, яка просипала мости, чистила дороги та тротуари.

Про це 29 листопада повідомляє Житомирська міська рада.

«Вночі у місті працювала спецтехніка: навантажувачі, піскорозкидачі та трактори. Просипали мости, чистили дороги та тротуари. Від КП «УАШ» під ранок додатково вийшло 5 одиниць тротуарної техніки, 32 дорожніх працівники. Підрядники забезпечили 10 одиниць тротуарних тракторів та 93 дорожніх робітників», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в ніч з 28 на 29 листопада синоптики прогнозували погіршення погодних умов та значний сніг, попереджали про слабку ожеледь. Температура повітря становила - 6 градусів морозу.

Як повідомляв Житомир.info, минулого робочого тижня (з 20 по 24 листопада) 2023 року за прогнозами синоптиків у Житомирі та області очікувався невеликий мороз зі снігом у понеділок-середу, а в четвер температура повинна була стати плюсовою і вдень передбачався мокрий сніг та дощ. Вранці 21 листопада 2023 року житомиряни побачили перший сніг цієї зими: він швидко танув на дорогах та тротуарах, але під вечір снігопад посилився. Міська рада звітувала, що в нічну зміну працювали три одиниці техніки УАШ: просипали шляхопроводи та деякі вулиці. Ввечері 21 листопада 2023 року спецтехніка комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» виїхала розчищати дороги Житомира від снігу: працювали усю ніч. Зранку 22 листопада 2023 року служба відновлення та розвитку повідомила, що уночі на дорогах Житомирської області використали близько 1230 тонн піску та солі, працювали понад 50 одиниць техніки, а протягом дня по Житомиру чистили від снігу сквери, парки та дороги близько 200 комунальників. 22 листопада 2023 року УАШ звітувала про розчищення вулиць Житомира від снігу: техніки вистачало, за ніч висипали 250 тонн піщано-сольової суміші.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сніг погода зима комунальник УАШ дорога тротуар міст ожеледь міськрада 
Матеріали по темі