Економіка

В рамках програми «Власна справа» вже 517 підприємців у Житомирській обласні отримають понад 122 мільйони на власний бізнес

30 November 2023, 13:33

З початку дії урядової програми "Власна справа" жителі Житомирщини подали близько 1500 заяв на отримання мікрогрантів.

Про це 28 листопада повідомила Житомирська обласна служба зайнятості.

«Станом на сьогодні 517 подавачів отримали позитивні рішення Державного центру зайнятості та фінансування на реалізацію бізнес-ідей на загальну суму понад 122 млн грн. Наразі в обласному центрі зайнятості ще тривають онлайн-співбесіди з подавачами заяв XX хвилі, що є наймасовішою цьогоріч: 149 підприємців в період з 23 жовтня по 19 листопада подали через «Дію» свої бізнес-плани на розгляд держави й отримання коштів на створення або розвиток бізнесу. Підсумки цього періоду будуть відомі 8 грудня», - йдеться в повідомленні.

Довідково: 7 листопада постановою Кабміну №1157 внесені зміни до Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, якими, зокрема, скасовано граничний розмір фінансування заявок, ухвалених в межах одного періоду. Тож усі подавачі заяв, які матимуть позитивні рішення про надання мікрогрантів, отримають фінансування без відтермінування на наступні періоди.

Більше про програму https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava

Подати заявку можна онлайн https://is.gd/Zezi5a

Відповіді на запитання щодо умов програми та оформлення заявки на отримання мікрогранту можна отримати за телефоном «гарячої» лінії 063-214-41-75, а також в телеграм-каналі Житомирської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_Zhytomyr.


Нагадаємо, 22 жовтня центрі зайнятості повідомляли, що ухвалено позачергові рішення за програмою "Власна справа", за результатами яких мікрогранти на реалізацію власних бізнес-планів отримають одразу 92 підприємці Житомирщини.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 31 жовтня 2023 року на реалізацію грантових та мікрогрантових програм підтримки були прийняті рішення для 283-х суб’єктів господарювання Житомирської області на загальну суму – 109,93 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мікрогрант бізнес власна справа центр зайнятості ЦЗ 
Матеріали по темі