Події

У громаді Житомирської області під час пожежі врятували 29-річного чоловіка

1 December 2023, 12:25

Під час ліквідації пожежі врятовано чоловіка.Подія сталася у житловому будинку у с. Радчиці Гладковицької територіальної громади Коростенського району.

Про це 1 грудня повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Про це рятувальників сповістила перехожа, яка помітила, що горить подушка та матрац біля оселі. По прибуттю вогнеборців до місця виклику з'ясувалося, що будинок відчинений, а всередині помешкання спостерігався дим. Під час проведення розвідки рятувальники виявили в одній із кімнат помешкання 29-річного чоловіка, який спав на ліжку. Вони розбудили його та допомогли вийти на свіже повітря. Від подальшої медичної допомоги він відмовився», - йдеться в повідомленні.

Силами рятувальників за півгодини пожежу ліквідовано. Вигоріли підлога на площі 2 кв. м та речі домашнього вжитку. Подальшого розповсюдження вогню рятувальники не допустили.

«Ймовірно, пожежа виникла через те, що впритул до опалювальної печі, яка знаходилася у незадовільному стані, стояло ліжко. Попередньо, внаслідок дії високої температури воно й зайнялося. Рятувальники припускають, що чоловік, рятуючи домашні речі, виніс подушку та матрац надвір, а потім повернувся до помешкання і приліг відпочити. Остаточна причина надзвичайної події встановлюється фахівцями», - інформують у ДСНС.

Нагадаємо, за добу 29 листопада рятувальники ліквідували три пожежі у житлових будинках та господарчих спорудах. На одній з них сусіди врятували пенсіонера з опіками обличчя та кінцівок.

Як повідомляв Житомир.info, 23 листопада 2023 року у Коростені в житловому будинку сталася пожежа, на якій врятували 71-річну пенсіонерку, а у селі Врублівка під час пожежі вогнеборці виявили тіло 56-річного власника будинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа порятунок Коростень рятувальник  
Матеріали по темі